Eezy Henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalvelut yrityksille ympäri Suomen

Eezy Henkilöstöpalveluilta saat ratkaisuja kaikkiin työvoimatarpeisiisi. Tarjoamme laadukasta määräaikaista tai pidempiaikaista työvoimaa useille eri toimialoille. Ulkoistamalla työvoimanhankinnan meille, yrityksenne hyötyy asiantuntevasta, kokeneesta ja alueelliset erityispiirteet tuntevasta rekrytointitiimistämme. Kun tarvitset työntekijöitä, käänny Eezyn puoleen: säästät aikaa ja resursseja sekä varmistat osaavien työntekijöiden nopean saatavuuden.

Jätä yhteydenottopyyntö

Keskustellaan henkilöstötarpeistasi! Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  Työntekijöitä kaikille aloille

  Rekrytoi joustavasti ja nopeasti

  Työvoiman tarpeen vaihtelut sesonkien ja tuotantotilanteen mukaan aiheuttavat haasteita monille yrityksille. Vuokratyövoima tarjoaa joustavuutta, sillä voit lisätä tai vähentää työvoimaa tarpeen mukaan tasapainottamaan tuotanto- ja sesonkivaihteluita. Ammattitaitoinen ja kokenut tiimiimme auttaa löytämään juuri yrityksenne tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.

  Säästä aikaa ja keskity tärkeään 

  Ulkoistamalla rekrytoinnit Eezylle saat tehokkaan ja ammattitaitoisen tiimin hoitamaan työvoimatarpeitasi, samalla vapauttaen aikaa tärkeämpiin yritystoimintasi osa-alueisiin. Sen sijaan, että käyttäisit aikaa työpaikkailmoitusten laatimiseen, hakemusten läpikäymiseen ja haastatteluihin, voit keskittyä muihin liiketoimintaasi hyödyttäviin tehtäviin.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Keskustellaan henkilöstötarpeistasi! Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

   Laajin toimipisteverkosto ja kattavat palvelut

   Järjestelmämme tuntevat yli 100 työehtosopimusta ja yli 30-vuotisen kokemuksemme ansiosta löydämme sopivat työntekijät myös haasteellisemmille aloille. Autamme sinua löytämään tarvitsemaasi ammattitaitoista työvoimaa nopeasti ja joustavasti. Isot, osaavat tiimimme palvelevat sinua resurssoinnissa ja rekrytoinnissa 41 paikkakunnalla ympäri Suomen, jotta sinä voit käyttää oman aikasi tehokkaasti ja keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

   Tunnemme esimerkiksi teollisuuden, rakentamisen, logistiikan, hotelli- ja ravintola-alan, toimiston ja kaupan työt ja osaamme rekrytoida niihin parhaat osaajat laajoista työntekijä ja -hakijaverkostoistamme. Pienennämme asiakkaidemme palkka- ja taloushallinnon työkuormaa, sillä hoidamme työntekijöidemme palkanlaskennan, eläkemaksut, vakuutukset, sairausajan palkat ja työterveyshuollon. Konsultoimme asiakkaitamme kaikissa työntekijöihimme liittyvissä asioissa koko työsuhteen ajan.

   Me Eezyllä autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Joustavat työmuodot, työntekijöiden vastuullinen välittäminen ja organisaatioiden kehittäminen ovat kaiken toimintamme keskiössä. Palvelumme auttavat sinua ja yritystäsi onnistumaan. Alan laajimman toimipisteverkostomme ansiosta ymmärrämme aina myös paikallista liiketoimintaa.

   Koulutamme työntekijöitä yritysten tarpeisiin

   Koulutamme työntekijöitä yritysten tarpeisiin

   Tuemme asiakasyrityksiämme kouluttamalla työntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Millainen työvoimatarve teidän yrityksellänne on? Eezy voi auttaa kartoittamaan yrityksen tarpeita ja tarjoaa tarpeeseen räätälöityjä koulutusratkaisuja. Koulutustarjonnastamme löytyy niin uudelle uralle rekrytoivia koulutuksia kuin työtä tekemällä tapahtuvaa ammattiin oppimista oppisopimuskoulutuksella. Järjestämme myös erilaisia lyhytkoulutuksia erilaisiin täsmällisiin tarpeisiin.

   Tuomme työntekijöitä ulkomailta ratkaisuna työntekijäpulaan

   Kansainvälinen työvoima ratkaisuna työntekijäpulaan

   Jos yrityksesi taistelee rekrytointihaasteiden kanssa, yksi ratkaisu on kansainvälinen työvoima. Eezy rekrytoi työntekijöitä Suomessa jo asuvien ulkomaalaisten työntekijöiden keskuudesta, EU-maista sekä kolmansista maista. Eezyllä on hiotut prosessit jokaiseen rekrytointiväylään. Liikkeelle lähdetään aina huolellisella tarvekartoituksella asiakkaan kanssa. Se määrittää tarvittavan osaamistason ja mistä päin maailmaa työvoimaa lähdetään hakemaan.

   Jätä yhteydenottopyyntö

   Keskustellaan henkilöstötarpeistasi! Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

    Erityisalojen henkilöstöpalvelut

    Työelämäpalveluja laajalla skaalalla

    Eezyltä saat kaikki yrityksesi tarvitsemat palvelut suorahakujen, johtamisen kehittämisen, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien parissa. 

    Onnistutaan yhdessä!

    Lue alta, kuinka asiakkaamme ovat ratkaisseet henkilöstöhaasteita Eezyn avulla.

    Ota yhteys ammattitaitoiseen ja kokeneeseen tiimiimme

    Olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä Eezyyn ja keskustele lisää juuri teidän yrityksenne tarpeista ja toiveista. Yhdessä löydämme parhaan mahdollisen ratkaisun, joka tukee liiketoimintanne menestystä. Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella tai ottaa yhteyttä suoraan ammattilaisiimme.

    Jätä yhteydenottopyyntö: