Muut alat

Työntekijöitä kaikkiin tarpeisiin

Eezy Henkilöstöpalvelut välittää ammattitaitoisia työntekijöitä monille eri aloille sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin tarpeisiin.

Muut alat:

Kiinteistöpalvelualan työntekijä

Työntekijöitä kiinteistöpalveluihin

Toimitamme osaavia ja tehokkaita siivoojia, talonmiehiä, vahtimestareita, kiinteistönhuoltajia, huoltomiehiä, lumenpudottajia ja toimitilahuoltajia asiakkaidemme tarpeisiin niin kunnille kuin yrityksiin. Kauttamme saat myös erityisosaajia teknisesti vaativiin kiinteistökohteisiin. Kun tarvitset työntekijöitä kiinteistösi kunnossapitoon, käänny puoleemme!

Metsänhoitoalan työntekijöitä

Työntekijöitä maa- ja metsätalouteen

Tarvitsetko työntekijöitä maatilalle tai metsänhoitoon? Meiltä saat esimerkiksi metsätyöntekijöitä, metsureita, metsänhoitajia, raivaajia, metsäkoneenkuljettajia, maataloustyöntekijöitä sekä lomittajia. Ota yhteyttä ja kerro työvoimatarpeestasi, niin etsimme juuri vaatimuksiisi sopivan ammattilaisen.

Työntekijöitä sosiaali- ja terveysalalle

Työntekijöitä sosiaali- ja terveysalalle

Välitämme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia lyhytaikaisista sijaisuuksista pitkäaikaisempiin tarpeisiin. Kauttamme saat esimerkiksi lastenohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, fysioterapeutteja, lähihoitajia, sosionomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja nuorisotyönohjaajia. Alan asiakkaitamme ovat sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajat varhaiskasvatuksesta vanhustenhoitoon. Meiltä saat työntekijöitä esimerkiksi päiväkoteihin, palvelutaloihin, sairaaloihin ja terveysasemille.

Kauttamme saat myös lääkäreitä ja farmaseutteja:
Työntekijöitä turvallisuusalalle

Työntekijöitä turvallisuusalalle

Jos tarvitset henkilökuntaa turvallisuusalan tehtäviin, me voimme auttaa! Välitämme esimerkiksi vartijoita, järjestyksenvalvojia, päivystäjiä ja turvallisuusvalvojia esimerkiksi myymälöihin, aulapalveluihin, tapahtumiin, julkisiin tiloihin ja valvomoihin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan työvoimatarpeistasi ja etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Vihertyöntekijöitä

Työntekijöitä viheralalle

Tarvitsetko työntekijöitä viheralueiden istutus- ja hoitotöihin? Välitämme vihertyöntekijöitä ja hortonomeja yritysten ja kuntien tarpeisiin esimerkiksi rakentamaan viheralueita tai hoitamaan pihoja sekä puistoja. Vihertyöntekijämme huolehtivat viheralueiden istutuksesta ja hoidosta. Toimitamme työntekijöitä sekä kausittaiseen että kokoaikaiseen tarpeeseen.

Voimmeko auttaa työvoimatarpeissasi?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme pian yhteydessä!