Henkilöstövuokrauksesta apu yritysten sesonkeihin ja työvoimatarpeiden kausivaihteluun

Yritysten työvoimatarpeet vaihtelevat toimialasta riipumatta: valmistavassa teollisuudessa tuotanto vaihtelee ja lomakausina ravintolat täyttyvät matkailijoista. Olipa kyseessä ravintola-, matkailu-, logistiikka- tai teollisuusyritys, oikein ajoitettu ja ammattitaitoinen työvoima on ratkaisevassa roolissa liiketoiminnan menestymisessä. Eezy Henkilöstöpalveluiden avulla yrityksesi voi vastata nopeasti ja joustavasti muuttuvaan työvoimatarpeeseen. Olemme erikoistuneet välittämään kausityövoimaa useille eri toimialoille.

Miksi yritysten kannattaa hyödyntää vuokratyöntekijöitä:

1. Joustavuus ja helppous

Jos yritys tarvitsee työntekijää vain hetkelliseen tarpeeseen, voi rekrytointi omin voimin syödä yrityksen omia resursseja suhteettoman suuresti. Sesonkityöntekijöiden palkkaaminen Eezyn kautta on joustavaa ja vaivatonta. Yritys voi keskittyä omaan ydintoimintaansa, Eezyn hoitaessa kaikki rekrytointiin ja työsuhteeseen liittyvät asiat. Tämä sisältää esimerkiksi työpaikkailmoitukset, hakijoiden kartoituksen, haastattelut, työsopimusten laatimisen ja yleisperehdytyksen.

2. Nopea reagointi muuttuviin tarpeisiin

Yritysten työvoimatarpeet voivat muuttua hyvin nopeasti. Eezyn laajan työntekijäverkoston ansiosta pystymme vastaamaan näihin tarpeisiin tehokkaasti ja vikkelästi – nopeimmillaan voit saada työntekijän jopa saman päivän aikana. Jos työntekijätarve kasvaa ennakoimattomasti, pystymme toimittamaan tekijöitä nopeasti lisää.

3. Osaavia ja ammattitaitoisia työntekijöitä

Laajan osaajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan osaavaa työvoimaa vaativiinkin tehtäviin. Perehdytämme työntekijämme huolellisesti ja järjestämme työntekijöille myös räätälöityjä täsmäkoulutuksia.

4. Riskitön rekrytointi

Vuokratyöntekijöiden palkkaaminen Eezyn kautta minimoi rekrytointiin liittyvät riskit. Jos työntekijä ei syystä tai toisesta soveltuisikaan tehtävään, Eezy kantaa vastuun ja huolehtii korvaavan työntekijän löytämisestä. Jos työntekijä sairastuu, hankimme tilalle sijaisen.

5. Paikallistuntemus ja valtakunnallinen verkosto

Eezyn laaja toimipisteverkosto ympäri Suomen takaa paikallistuntemuksen ja kyvyn vastata eri alueiden erityistarpeisiin. Olipa yrityksesi missä päin Suomea tahansa, voimme tarjota paikallista osaamista ja tukea.


Lue lisää sesonkityöntekijöistä:

Miten henkilöstövuokrauksen prosessi toimii?1. Ota yhteyttä

Kun yritykselläsi on tarve sesonkityöntekijöille, ota yhteyttä Eezyyn. Keskustelemme kanssasi tarpeistasi ja toiveistasi, jotta voimme räätälöidä palvelumme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Keskustellaan henkilöstötarpeistasi! Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

2. Rekrytointi ja valinta

Hoidamme koko rekrytointiprosessin alusta loppuun. Kartoitamme sopivat ehdokkaat, haastattelemme heidät ja esittelemme parhaat vaihtoehdot sinulle.

3. Työsuhteen hallinnointi

Kun sopiva työntekijä on valittu, huolehdimme kaikista työsuhteen hallinnollisista asioista. Tämä sisältää työsopimusten laatimisen, palkanmaksun, työterveyshuollon ja esimerkiksi tarvittavat luvat kansainvälisten työntekijöiden osalta.

4. Jatkuva tuki

Eezyn yhteyshenkilö on aina käytettävissäsi tukemaan sinua ja työntekijöitäsi. Varmistamme, että kaikki sujuu moitteettomasti ja että työntekijät ovat tyytyväisiä ja motivoituneita.

Haluatko tietää lisää henkilöstövuokrauksesta?