Työelämän asiantuntija

Työelämän palvelut yrityksille

Eezy on Suomen monipuolisin työelämän asiantuntijatalo. Tavoitteenamme on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut yritykset luovat kasvua Suomelle.

Rakennamme yhteiskuntaan vahvaa työllisyyttä ja kasvavia, menestyviä yrityksiä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kulttuurimuotoilun ja henkilöstötutkimuksien keinoin.

Eezy lukuina

Työntekijät ikoni

Työllistämme vuosittain
yli 25 000 henkilöä

Asiakkaat ikoni

Palvelemme yli 6 000 asiakasyritystä

Toimipisteet ikoni

Toimimme Suomessa
41 paikkakunnalla

Liikevaihto ikoni

Liikevaihtomme vuonna 2023
oli 219 miljoonaa euroa

Pörssikurssi ikoni

Eezyn osake noteerataan
Helsingin pörssin päälistalla

Henkilöstöpalvelut yrityksille ympäri Suomen

Eezy on Suomen monipuolisin työelämätalo, joka tuntee suomalaisen työelämän tarpeet ja tilanteen Hangosta Utsjoelle, rakennuksilta teollisuuteen, logistiikkaan, ravintoloihin ja kauppaan. Meillä on aina ratkaisu yrityksellesi, haetpa sitten luotettavaa vuokratyöntekijää, apua rekrytointiin, räätälöityä koulutusta tai kun haluat esimerkiksi tasata kausivaihteluita ulkoistamalla henkilöstöä. Asiakkainamme voivat yritysten lisäksi olla myös valtio, kunnat, kuntayhtymät, seurakunnat, säätiöt ja järjestöt.

Me Eezyllä autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Joustavat työmuodot, työntekijöiden vastuullinen välittäminen ja organisaatioiden kehittäminen ovat kaiken toimintamme keskiössä. Palvelumme auttavat sinua ja yritystäsi onnistumaan. Alan laajimman toimipisteverkostomme ansiosta ymmärrämme aina myös paikallista liiketoimintaa.

Suorahaut ja henkilöarvioinnit

Eezy Personnel auttaa työpaikkoja ja osaajia kohtaamaan. Onnistunut rekrytointi vaatii aina ammattitaitoa. Uuden potentiaalisen henkilön etsimisessä on tärkeää huomioida, miten oikeat ehdokkaat tavoitetaan, kuinka valita hakijoista ne sopivimmat sekä millainen mielikuva hakijoille prosessista jää. Yli 35 vuoden kokemuksella tiedämme miten toimia niin, että sekä asiakas- ja hakijakokemus on paras mahdollinen. Teemme vuosittain yli 500 vaativaa rekrytointia ja yli 5000 psykologista henkilöarviointia. Kokemuksemme luo edellytykset parhaisiin tuloksiin.

Tarjoamme työnantajan tueksi erilaisia palveluja:

  • Suorahaku
  • Ilmoitushaku
  • Henkilöarviointi
  • Uudelleensijoitus lähtevälle työntekijälle

Yrityksen kasvu, kehitys ja muutos

Olemme asiakkaidemme kasvun kumppani strategioiden ja yrityskulttuurin muotoilussa, henkilöstö- ja asiakaskokemustutkimuksissa, muutosjohtamisessa ja johtamisen valmennuksissa. Tuomme yksilön onnistumisen liiketoiminnan keskiöön ja uskomme inhimillisesti kestävän työelämän voimaan. Tutkimuksiimme osallistuu vuosittain yli 150 000 vastaajaa. Tuotteitamme ovat mm. People Power ja Siqni -tutkimusmenetelmät sekä Prosci-muutosjohtamisen metodiikka. Suomen ensimmäinen yrityskulttuuritoimisto Leidenschaft on myös osa joukkoamme.

Eezy Työllisyyspalvelut

Eezy Työllisyyspalvelut on valtakunnallinen koulutus-, valmennus-, ohjaus- ja kuntoutuspalveluita tarjoava yhtiö, joka on vahvasti mukana pidentämässä työuria.

Miten voisimme auttaa teitä tekemään hyvää työtä?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää yrityksenne tilanteesta ja tarpeista. Voimme auttaa teitä asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kulttuurimuotoilun ja henkilöstötutkimuksien keinoin.

Jätä yhteydenottopyyntö