Työelämän asiantuntija

Työelämän palvelut yrityksille

Eezy on työelämän asiantuntija. Tavoitteenamme on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut yritykset luovat kasvua Suomelle.

Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien parissa.

Eezy lukuina

Työntekijät ikoni

Työllistämme vuosittain
yli 32 000 henkilöä

Asiakkaat ikoni

Palvelemme yli 6 000 asiakasyritystä

Toimipisteet ikoni

Toimimme Suomessa
41 paikkakunnalla

Liikevaihto ikoni

Liikevaihtomme vuonna 2022
oli 248 miljoonaa euroa

Pörssikurssi ikoni

Eezyn osake noteerataan
Helsingin pörssin päälistalla

Henkilöstöpalvelut yrityksille ympäri Suomen

Eezy on Suomen monipuolisin työelämäyhtiö, joka tuntee suomalaisen työelämän tarpeet ja tilanteen Hangosta Utsjoelle, rakennuksilta teollisuuteen, logistiikkaan, ravintoloihin ja kauppaan. Meillä on aina ratkaisu yrityksellesi, haetpa sitten luotettavaa vuokratyöntekijää, apua rekrytointiin, räätälöityä koulutusta tai kun haluat esimerkiksi tasata kausivaihteluita ulkoistamalla henkilöstöä. Asiakkainamme voivat yritysten lisäksi olla myös valtio, kunnat, kuntayhtymät, seurakunnat, säätiöt ja järjestöt.

Me Eezyllä autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Joustavat työmuodot, työntekijöiden vastuullinen välittäminen ja organisaatioiden kehittäminen ovat kaiken toimintamme keskiössä. Palvelumme auttavat sinua ja yritystäsi onnistumaan. Alan laajimman toimipisteverkostomme ansiosta ymmärrämme aina myös paikallista liiketoimintaa.

Suurimmat toimialamme

Joustavia henkilöstöratkaisuja kaikille toimialoille ja kaiken kokoisille yrityksille

Järjestelmämme tuntevat yli 100 työehtosopimusta ja yli 30-vuotisen kokemuksemme ansiosta löydämme sopivat työntekijät myös haasteellisemmille aloille. Autamme sinua löytämään tarvitsemaasi ammattitaitoista työvoimaa nopeasti ja joustavasti. Isot, osaavat tiimimme palvelevat sinua resurssoinnissa ja rekrytoinnissa yli 40 paikkakunnalla ympäri Suomen, jotta sinä voit käyttää oman aikasi tehokkaasti ja keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Tunnemme esimerkiksi teollisuuden, rakentamisen, logistiikan, hotelli- ja ravintola-alan, toimiston ja kaupan työt ja osaamme rekrytoida niihin parhaat osaajat laajoista työntekijä ja -hakijaverkostoistamme. Pienennämme asiakkaidemme palkka- ja taloushallinnon työkuormaa, sillä hoidamme työntekijöidemme palkanlaskennan, eläkemaksut, vakuutukset, sairausajan palkat ja työterveyshuollon. Konsultoimme asiakkaitamme kaikissa työntekijöihimme liittyvissä asioissa koko työsuhteen ajan.

Kauttamme voit hankkia sujuvasti myös ulkomaista työvoimaa.

Muita henkilöstöpalveluja:

Koulutamme työntekijöitä yritysten tarpeisiin

Tuemme asiakasyrityksiämme kouluttamalla työntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Millainen työvoimatarve teidän yrityksellänne on? Eezy voi auttaa kartoittamaan yrityksen tarpeita ja tarjoaa tarpeeseen räätälöityjä koulutusratkaisuja.

Koulutustarjonnastamme löytyy niin uudelle uralle rekrytoivia koulutuksia kuin työtä tekemällä tapahtuvaa ammattiin oppimista oppisopimuskoulutuksella. Järjestämme myös erilaisia lyhytkoulutuksia erilaisiin täsmällisiin tarpeisiin.

Alan laajin ja asiantunteva toimipisteverkostomme palvelee sinua useimmissa Suomen kaupungeissa.

Suorahaut ja henkilöarvioinnit

Eezy Personnel auttaa työpaikkoja ja osaajia kohtaamaan. Onnistunut rekrytointi vaatii aina ammattitaitoa. Uuden potentiaalisen henkilön etsimisessä on tärkeää huomioida, miten oikeat ehdokkaat tavoitetaan, kuinka valita hakijoista ne sopivimmat sekä millainen mielikuva hakijoille prosessista jää. Yli 35 vuoden kokemuksella tiedämme miten toimia niin, että sekä asiakas- ja hakijakokemus on paras mahdollinen. Teemme vuosittain yli 500 vaativaa rekrytointia ja yli 5000 psykologista henkilöarviointia. Kokemuksemme luo edellytykset parhaisiin tuloksiin.

Tarjoamme työnantajan tueksi erilaisia palveluja:

  • Suorahaku
  • Ilmoitushaku
  • Henkilöarviointi
  • Uudelleensijoitus lähtevälle työntekijälle

Yrityksen kasvu, kehitys ja muutos

Olemme asiakkaidemme kasvun kumppani strategioiden ja yrityskulttuurin muotoilussa, henkilöstö- ja asiakaskokemustutkimuksissa, muutosjohtamisessa ja johtamisen valmennuksissa. Tuomme yksilön onnistumisen liiketoiminnan keskiöön ja uskomme inhimillisesti kestävän työelämän voimaan. Tutkimuksiimme osallistuu vuosittain yli 150 000 vastaajaa. Tuotteitamme ovat mm. People Power ja Signi -tutkimusmenetelmät sekä Prosci-muutosjohtamisen metodiikka. Suomen ensimmäinen yrityskulttuuritoimisto Leidenschaft on myös osa joukkoamme.

Eezy Työllisyyspalvelut

Eezy Työllisyyspalvelut on valtakunnallinen koulutus-, valmennus-, ohjaus- ja kuntoutuspalveluita tarjoava yhtiö, joka on vahvasti mukana pidentämässä työuria.