Hyvää työtä sinulle sopivalla tavalla

Eezyn palvelut yksityishenkilöille

Tehtävämme on tukea jokaista meitä tekemään hyvää työtä. Tämä tarkoittaa elämäntilanteisiin sopivia valintoja, mielekästä työtä ja turvattua toimeentuloa läpi elämän. 

Uskomme, että kaikki haluavat tehdä hyvää työtä – tehtävämme on mahdollistaa se. Meidän kauttamme voit hakea työpaikkoja, tehdä keikkatyötä, ryhtyä kevytyrittäjäksi, osallistua valmennuskursseille tai ammatillisiin koulutuksiin.

Vuokratyöntekijänä saat vapautta työntekoon

Eezyllä on aina töitä tarjolla useilla eri toimialoilla! Kauttamme saat töitä nopeasti ja vaivattomasti – voit hakea yhdellä hakemuksella useita eri tehtäviä. Kauttamme työllistyt myös lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa tarpeesi mukaan. Vuokratyöntekijänä voit joustavasti valita työvuorosi, hankkia lisätuloja silloin kun tarvitset ja kerätä helposti monipuolista työkokemusta. Me olemme vastuullinen ja luotettava työnantaja: perehdytämme työntekijämme huolellisesti ja jokainen työntekijä saa oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa työhön liittyvissä asioissa. Tervetuloa eezyläiseksi suureen joukkoomme – työllistämme vuosittain yli 32 000 henkilöä 41 paikkakunnalla!

Voit katsoa avoimet paikat tai hakea töitä kaikilta toimialoilta ja paikkakunnilta kätevästi yhdellä lomakkeella.

Vuokratyöntekijänä toimimisen edut

  • Valitse työvuorot joustavasti
  • Hanki lisätuloja, kun niitä tarvitset
  • Kerää monipuolista työkokemusta
  • On myytti, että palkka tai edut olisivat vuokratyöntekijällä huonommat.

Kokemuksia vuokratyöstä

Millaista on olla vuokratyöntekijä? Eezyn työntekijät kertovat:


Tarjoamme töitä mm. näiltä aloilta ja näille henkilöryhmille:

Polkuja työelämään koulutuksen kautta

Tarvitsetko osaamista tai koulutusta päästäksesi työelämään, tai haaveiletko alanvaihdosta? Koulutamme työnhakijoita uusiin tehtäviin mm. oppisopimuskoulutuksin ja asiakasyritysten kanssa yhdessä räätälöidyin koulutuksin. Koulutusten yhteydessä työllistyt vuokratyöntekijäksi Eezylle ja koulutukset tähtäävät pitkäaikaiseen työllistymiseen.

Järjestämme myös lyhytkoulutuksia tiettyihin tehtäviin esimerkiksi hotelli-, ravintola-, matkailu- ja tapahtuma-aloille.

Kaikki avoinna olevat koulutuksemme löydät koulutussivuiltamme. Siirry koulutussivuille.

Kevytyrittäjyys on vapautta

Kevytyrittäjänä pääset testaamaan yritysideaasi ja voit toteuttaa unelmasi ilman omaa toiminimeä tai y-tunnusta. Eezy Kevytyrittäjät hoitaa yrittäjän byrokratian ja paperityöt puolestasi. Voit tehdä töitä joko päätoimisesti tai sivutoimisesti – juuri sen verran, mikä tilanteeseesi sopii.

Valmennuskurssi avaa ovet opintoihin

Eezy Valmennuskeskus tarjoaa valmennuskursseja korkeakoulujen pääsykokeisiin ja ylioppilaskirjoituksiin yli 45 vuoden kokemuksella. Valmennuskurssien avulla otat opiskelutekniikat haltuun ja moninkertaistat mahdollisuutesi onnistua.

Suorahaut ja henkilöarvioinnit 

Varmistamme oikeat ihmiset oikeille työelämän paikoille suorahakujen, uudelleensijoituspalveluiden ja henkilöarviointien avulla.  

Työllisyyspalveluista tukea työelämän eri vaiheissa

Palvelumme auttavat sinua työnhaussa, urasuunnittelussa ja kuntoutuksessa. Vuosittain autamme yli 8000 asiakasta eteenpäin kohti työtä ja koulutusta.