Meistä

Eezyn liiketoiminta

Eezy-konserni muodostuu emoyhtiöstä, Eezy Oyj:stä, ja sen tytäryhtiöistä. Eezyn liiketoiminta on jaettu kahteen palvelukokonaisuuteen: Työ ja osaajat -liiketoimintayksikköön ja Kasvu ja uudistaminen – liiketoimintayksikköön.

Työ ja osaajat -liiketoimintayksikkö tarjoaa henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin palveluita asiakkaille ja työntekijöille. Henkilöstövuokrauksessa tarjotaan työvoiman välitystä yritysasiakkaille, jolloin työntekijä on työsuhteessa henkilöstövuokrausyritykseen, mutta suorittaa sovitun ajanjakson ajan työtehtäviä asiakasyrityksessä. Eezy tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluita niin omien yksiköiden kuin franchise-yrittäjien kautta. Rekrytointipalveluihin kuuluvat niin suorahaun, soveltuvuusarviointien kuin uudelleensijoittamisen palvelut.

Kasvu ja uudistaminen -liiketoimintayksikössä tarjotaan yritysten henkilöstön tutkimus-, koulutus- ja kehittämispalveluita sekä liikkeenjohdon konsultointi- ja valmennuspalveluita. Lisäksi yksiköön sijoittuvat lukiolaisten ja opiskelijoiden valmennuskurssipalvelut sekä työllisyyspalvelut koulutus-, valmennus-, kotouttamis-, ohjaus- ja kuntoutuspalveluiden muodossa. Eezyn kevytyrittäjäpalveluiden avulla yksityishenkilö voi puolestaan toimia itsenäisesti yrittäjänä perustamatta omaa yritystä laskuttamalla asiakkaitaan Eezyn palvelun kautta.

Eezy on kattavalla palveluvalikoimallaan vastaamassa suomalaisen työelämän muuttuviin tarpeisiin. Eezyn monipuolinen tarjoama mahdollistaa toimimisen kokonaisvaltaisena HR-kumppanina asiakkaille ja yksilöille.

Eezyn strategia

Eezy lukuina

248

Liikevaihto 2022 (milj. euroa)

10

Liikevoitto 2022 (milj. euroa)

527

Toimihenkilöitä 2022 keskimäärin

32t

Palkansaajaa vuonna 2022