Palvelutoimialat ja toimisto

Meillä voit aina valita sinulle sopivimmat työvuorot ja sanella lomasi. Ravintoloiden ja kauppojen pitkien aukioloaikojen ansiosta eri pituisia vuoroja on saatavilla melkein kaikkina vuorokauden tunteina. Työvuorojen varaaminen ja tehtyjen tuntien kirjaaminen mobiilisovellukseen on nopeaa ja helppoa. Näet myös vuoroista maksettavan palkan jo etukäteen. 

Me tunnemme hyvin asiakasyrityksemme ja tarjoamamme työtehtävät. Tarjoamme paljon työvuoroja tilapäisille tekijöille. Työntekijämme ovat tärkeä ja arvostettu osa henkilökuntaa, ja asiakasyrityksissämme on hyvä työilmapiiri.  

Meillä työhön tarttuminen ja sen tekeminen on tehty helpoksi. Haluamme auttaa myös sinua onnistumaan. Olemme ylpeitä tekijöistämme kentällä ja etsimme jatkuvasti lisää motivoitunutta, reipasta henkilökuntaa. Tule mukaan todellisten osaajien joukkoon!  

Hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä tapahtumat (HORECA) 

Työllistämme hotelli-, ravintola- ja matkailualan vaihteleviin ja monipuolisiin työtehtäviin vuosittain tuhansia henkilöitä. Työt ovat usein joustavia keikka- tai sesonkitöitä. Palkkaamme ammattilaisia myös vakituisiin työsuhteisiin. Voit työllistyä kauttamme muun muassa näihin alan tehtäviin: kokki, tarjoilija, tiskaaja, suurtaloustekijä, baaritarjoilija, apulainen ja vastaanottovirkailija. Kauttamme voit hakeutua myös promo-, messu- tai festarityöntekijäksi, aulapalveluhenkilöksi tai tapahtumarakentamiseen.  

Sinulla on erinomainen mahdollisuus oppia ja kehittyä työskentelemällä aidossa ympäristössä, jopa ilman aikaisempaa kokemusta. Me huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta, perehdytyksestä ja vaadittavien lupien tai lisenssien päivittämisestä. 

Kausiluontoinen työ antaa vapauden suunnitella juuri sinun näköisesi työura: töitä on tarjolla maanlaajuisesti ympäri vuoden.  

Kaupan ala 

Eezy on Suomen suurimpia kaupan alan toimijoita. Työpaikat kaupan alalla ovat vaihtelevia, ja voit kehittää omaa osaamistasi niin monipuoliseksi kuin haluat. Voit työllistyä kauttamme kaikkiin kaupan työtehtäviin, kuten kassoille, palvelutiskeille, asiakaspalveluun, verkkokaupan keräilyyn tai hyllytykseen. 

Kauttamme pääset kauppaan töihin kaikkialla Suomessa ympäri vuoden. Toimimme valtakunnallisesti yli 100 paikkakunnalla ja asiakkainamme on esimerkiksi alueosuuskauppoja sekä 700 K-ryhmän ruokakauppaa. Meillä on työntekijöillemme laaja ja perusteellinen perehdytysohjelma, ja tarjoamme myös jatkokoulutusta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Toimistotyöt 

Autamme sinua työllistymään toimistoon ketterästi eri pituisiksi ajoiksi. Tilapäisesti työntekijöitä tarvitaan esimerkiksi projektien ja satunnaisten poissaolojen vuoksi, opinto- tai perhevapaiden takia sekä työnkiertojen ansiosta. 

Tyypillisiä toimiston työtehtäviä ovat esimerkiksi assistentti ja johdon assistentti, projektikoordinaattori, aulapalveluhenkilö, puhelinvaihteenhoitaja ja erilaiset taloushallinnon tehtävät, kuten kirjanpitäjä ja palkanlaskija. Myös erikoisosaajia, kuten markkinointikoordinaattori tai hr-asiantuntija, työllistetään säännöllisesti.  

Meillä on kokemusta myös asiantuntija- ja johtotason tekijöiden rekrytoinneista ja sijaisuuksista. Otamme tehtäviä täyttäessämme aina huomioon kykysi, osaamisesi ja mielenkiinnon kohteesi. 

Erikoisalat

Meillä on avoinna myös terveydenhuollon, hoivapalveluiden ja kiinteistöjen kunnossapidon vuokratyöpaikkoja. Toimimme usein myös julkisen sektorin henkilöstökumppanina, mikä avaa työnhakijoillemme mahdollisuuksia tutustua julkishallinnon erityispiirteisiin. 

Yhteystiedot

Eezy on siellä missä sinäkin. Palvelemme valtakunnallisesti yli 50 toimipisteessämme. Kysy lisää paikalliselta yhteyshenkilöltäsi tai katso kaikki yhteystiedot täältä. 


Eezyn toimialat