Työllisty kauttamme teollisuuden, rakentamisen tai logistiikan mielenkiintoisiin töihin 

Lähes viidennes eezyläisistä auttaa teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan ammattilaisia ja sellaisiksi haluavia työllistymään jo yli 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme töitä ympäri Suomen sekä paikallisissa että valtakunnallisissa hankkeissa ja yrityksissä. Me tunnemme hyvin paitsi asiakasyrityksemme, myös tarjoamamme työtehtävät. 

Meillä työhön tarttuminen ja sen tekeminen on tehty helpoksi. Panostamme paljon työturvallisuuteen ja perehdytykseen. Haluamme auttaa myös sinua onnistumaan. Tule mukaan todellisten osaajien joukkoon! 

Teollisuus

Teollisuuteen keskittyvät asiakkaamme toimivat pääasiassa metalli-, metsä- ja elintarviketeollisuudessa. Työpaikat sijaitsevat usein tehtaissa, konepajoissa, korjaamoilla tai vastaavissa laitoksissa.

Teollisuuteen työllistyvät henkilöt ovat usein metallialan, sähkö-, tele- ja ATK-järjestelmien tai LVI-järjestelmien ammattilaisia. Esimerkiksi koneistaja, sähköasentaja, tehdastyöntekijä tai tuotantotyöntekijä ovat tavallisimpia työnimikkeitä, mutta teollisuusalan työtehtävät vaihtelevat laajasti aina projektien johdosta rakennusten siisteys- ja huoltotöihin.

Rakentaminen 

Toimimme tiiviissä yhteistyössä Suomen suurimpien rakennuttajien kanssa, joten meillä on rakennusalan töitä tarjolla monipuolisesti. Rakennusalan työpaikat sijoittuvat usein työmaille, joissa rakennetaan kokonaan uusia tai peruskorjataan vanhoja kohteita.  

Rakennusalan työt vaihtelevat varsinaisista rakennustöistä esimerkiksi maankaivuuseen, betonin käsittelyyn ja työnjohdollisiin tehtäviin. Tyypillisiä työnimikkeitä ovat esimerkiksi rakennusapulainen, työnjohtaja, rakennustyöntekijä, kirvesmies tai timpuri. 

Logistiikka

Logistiikka-alalle syntyy jatkuvasti uusia työpaikkoja verkkokauppojen lisääntyneiden tilausten, yritysten digitaalisten varastointiratkaisujen sekä ihmisten ja tavaroiden kasvaneen liikenteen myötä. Sesonkivaihtelu on yleistä, ja sitä tasoitetaan henkilöstövuokrauksella.  

Logistiikka-alalla on monenlaisia tehtäviä myynnistä kuljetukseen ja varastoinnista tilaustenseurantaan. Tyypillisiä nimikkeitä ovat esimerkiksi varastonhoitaja, kuljettaja, keräilijä, logistiikkatyöntekijä tai logistiikkapäällikkö. 

Toimialan yhteystiedot 

Eezy on siellä missä sinäkin. Palvelemme valtakunnallisesti yli 40 paikkakunnalla. Kysy lisää paikalliselta yhteyshenkilöltäsi tai katso kaikki yhteystiedot täältä


Eezyn toimialat