Kokemuksia vuokratyöstä

Moni työntekijä valitsee vuokratyön, sillä se mahdollistaa työn tekemisen joustavasti. Vuokratyöntekijänä voit valita sinulle sopivat työvuorot ja tehdä töitä omien aikataulujesi mukaan. Vuokratyö sopii myös alan vaihtajille, sillä sen avulla pääsee matalalla kynnyksellä hankkimaan työkokemusta eri aloilta ja kokeilemaan erilaisia töitä. Monet vuokratyöntekijät tekevät keikkatyötä, mutta tarjolla on myös kokoaikaisia ja vakituisia vuokratöitä! Lue lisää vuokratyöstä.

Mitä mieltä vuokratyöntekijät ovat omasta työstään?

Millaista on olla vuokratyöntekijä? Eezy työllistää vuosittain noin 25 000 ihmistä lukuisilla eri toimialoilla, kuten ravintoloissa ja hotelleissa, teollisuudessa, varastoissa, rakennustyömailla ja toimistoissa. Mittaamme jatkuvasti työntekijöidemme tyytyväisyyttä ja hyvinvointia. Tammi-toukokuussa 2024 työntekijämme antoivat meille kokonaisarvosanaksi 8/10. Henkilöstöala HELA:n vuokratyöntekijätutkimuksen mukaan 93 % Eezyn työntekijöistä voisi suositella vuokratyötä tuttavilleen.

Eezyn vuokratyöntekijöiden kokemuksia

Matalalla kynnyksellä uudelle uralle:

Niklas Hagmanin kertoo kokemuksistaan erilaisissa työpaikoissa ja työtehtävissä

Ex-ammattiurheilija Niklas ’Nikke’ Hagman testasi yhdessä Eezyn kanssa työpaikkoja eri aloilta. Hän kartutti hyvin monipuolista työkokemusta muun muassa rakennus- ja ravintola-alalta, toimistotyöstä ja myynnin parista. Alla olevilla videoilla hän kertoo, millaista työ kullakin alalla oli.

Kokemuksia toimistotyöstä

Millaista on assistentin työ myynnin parissa? Myyntiassistentin työhön kuuluu esimerkiksi myyntipresentaatioiden tekeminen ja myyntineuvotteluihin osallistuminen. Katso videolta, miten Nikke viihtyi toimistotyössä.

Kokemuksia rakennusalasta

Millaista on työ rakennusalalla? Rakennustyöntekijän työhön kuuluu esimerkiksi villoitusta, etuputsitöitä ja pölysuojausta. Työ on fyysisesti raskasta ja siihen liittyy paljon työturvallisuusnäkökohtia. Videolla Nikke kertoo, kuinka työt rakennustyömaalla sujuivat.

Kokemuksia ravintola-alasta

Millaista on työ ravintola-alalla? Työssään tapahtumatalossa Nikke muun muassa suunnitteli tapahtumia, piti yhteyttä asiakkaisiin ja valmisteli gaalaillallista. Ravintola-alalla tärkeää on saumaton tiimityö ja ripeä työskentelyote. Katso videolta, miten Nikke suoriutui työstään ravintola-alan tehtävissä.

Kokemuksia logistiikka-alasta

Millasta työ on logistiikka-alalla? Logistiikka-alalla työtehtäviin kuuluu esimerkiksi trukin käsittely, tilauskannan seuranta ja lähetysten pakkaaminen. Nykypäivänä varastotyössä hyödynnetään paljon automatiikkaa ja robotiikkaa. Videolla Nikke kertoo, miten työrupeama logistiikan parissa sujui.

Kokemuksia tapahtuma-alasta

Millasta työ on tapahtuma-alalla? Tapahtumakoordinaattori tuottaa ja koordinoi tapahtumia, mutta hoitaa myös esimerkiksi logistiikkaa ja avustaa monipuolisesti erilaisissa rooleissa roudaamisesta lähtien. Katso videolta, kuinka Niken työ tapahtumien järjestelyn parissa sujui.

Lue lisää Nikke Tryoutista