Tee työstäsi innostavampaa – lähde elämyksien Lappiin!

Sytytkö nopeatempoisesta työstä ihmisten parissa? Oletko luonteeltasi seikkailija, joka kaipaa vaihtelua ja elämyksiä? Jos vastasit kyllä, sopisit kausityöntekijäksi tunturikohteisiin!

Nainen nauttii juomaa rinneravintolassa

Mitä töitä Lapissa voi tehdä?

Eezyllä on tarjolla monipuolisia hotelli- ja ravintola-alan töitä Lapin suurimmissa lomakohteissa. Töitä on esimerkiksi tarjoilijoille, astiahuoltajille, kokeille, vastaanottovirkailijoille, VIP-hosteille ja jopa joulupukin tontuille! Meiltä löytyy myös työpaikkoja, joihin ei edellytetä aiempaa työkokemusta alalta. Katso avoimet paikat ja jätä hakemus nopeasti, sillä haastatteluja tehdään koko ajan ja paikat täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Jos sopivaa paikkaa ei löydy, voit myös lähettää avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja millaista työtä haluaisit tehdä.

Järjestämme työhaastatteluja Eezyn toimistoilla ympäri Suomen. Hae työpaikkaa sen paikkakunnan ilmoituksen kautta, jossa haluaisit käydä haastattelussa.

Miksi kannattaa lähteä töihin Lappiin?

Kaipaatko pois oravanpyörästä? Maiseman vaihtaminen virkistää! Lähtemällä töihin uuteen ympäristöön, kehität ammattitaitoasi aivan uudella tavalla ja saat ikimuistoisia kokemuksia.

Eezyn kausityöntekijöiden kokemuksia:

Lapissa:

Lappi talvella

… koet maagisen luonnon ja oikean lumisen talven.

Uusia ystäviä työn kautta

… saat uusia ystäviä ja olet osa tiivistä työyhteisöä.

Monipuoliset vapaa-ajanvieton mahdollisuudet

… voit harrastaa ja liikkua monipuolisesti vapaa-ajalla.

Kenelle kausityö tunturikohteissa sopii?

Kausityö sopii kaikenlaisille ihmisille, mutta erityisesti esimerkiksi:

Välivuoden viettäjille ja heille, jotka haluavat kokeilla uusia aloja.

Heille, jotka haluavat tehdä töitä perinteisten lomakausien aikana.

Reppureissaajille, jotka tekevät töitä talvella ja kesällä kiertävät maailmaa.

Heille, jotka haluavat luonnon keskelle pois kaupungin hälinästä.

Miten majoitus järjestyy?

Kun lähdet töihin Lappiin Eezyn kautta, majoitus hoituu kätevästi kauttamme! Yhteisöllisyyttä kaipaaville suosittelemme edullista yhteismajoitusta jaetuissa huoneissa. Tarjolla on myös omia huoneita ja asuntoja omaa rauhaa kaipaaville. Majoituksen hinta kauttamme on noin 150–300 euroa kuukaudessa.

Miksi valita Eezy?

Meillä Eezylle tärkeintä on työntekijöidemme viihtyvyys ja hyvinvointi. Huolehdimme, että saat kattavan perehdytyksen uuteen työhösi. Eezyllä tueksesi nimitetään oma yhteyshenkilö, jolta saat apua kaikissa työhösi liittyvissä asioissa. Maksamme sinulle kilpailukykyistä palkkaa lisineen.

Upeat edut

Eezyn tunturikohteiden työntekijänä pääset nauttimaan erinomaisista henkilökuntaeduista (riippuen kohteesta).

Rinneliput puoleen hintaan tai jopa ilmaiseksi

Välinevuokra puoleen hintaan tai jopa ilmaiseksi

Ilmainen kuntosali

Erilaisia ruoka- ja virike-etuja

Missä tunturikohteissa on töitä tarjolla?

Eezyn kautta voit työllistyä muun muassa näihin kohteisiin:

  • Levi
  • Ylläs
  • Ruka
  • Saariselkä
  • Pyhä
  • Luosto
  • Iso-Syöte

Jätä hakemus pikaisesti, niin olemme sinuun yhteydessä!

Järjestämme työhaastatteluja Eezyn toimistoilla ympäri Suomen. Hae työpaikkaa sen paikkakunnan ilmoituksen kautta, jossa haluaisit käydä haastattelussa.

Kuinka pitkäksi aikaa voin työllistyä?

Eezyn kautta voit työllistyä toiveesi mukaan joko koko talveksi tai lyhyemmäksi ajanjaksoksi. Voit esimerkiksi paiskia hommia syksystä kevääseen tai vaikka vain joulukuun! Lähetä rohkeasti hakemus, niin olemme yhteydessä ja käydään läpi tilanteesi.

Entä mistä töitä kesällä?

Lapissa talvikausi kestää marraskuusta huhtikuulle. Jos Lapin kesä kiinnostaa, myös kesäksikin on mahdollista työllistyä. Jos taas kaipaat vaihtelua, Eezyltä löytyy sinulle töitä myös Suomen muissa kesäsesonkikohteissa. Voit tunturien vastapainona viettää kesät esimerkiksi saaristossa tai kesän kiinnostavimmilla festareilla!