Parhaat kesätyöt Eezyltä

Hae kesätöihin Eezylle

🙌 Paljon avoimia kesätyöpaikkoja tarjolla 🙌

Eezyllä on avoinna monenlaisia kesätöitä ympäri Suomen! Haluaisitko kesätöihin esimerkiksi kahvilaan, ravintolaan, kauppaan tai vaikka kesän kuumimmille festareille? Jos nautit enemmän omassa rauhassa työskentelystä, Eezyn kautta voit saada kesätöitä esimerkiksi varastosta tai teollisuudesta. Eezyltä löytyy kesätyövaihtoehtoja kaikille – katso avoimet paikat alta ja hae heti!

Avoimet kesätyöpaikat

Miltä alalta haluaisit kesätyön? Eezyltä löytyy kesätöitä esimerkiksi ravintoloista, kahviloista ja hotelleista sekä teollisuuden, kaupan, myynnin ja logistiikan parista. Lisäksi meillä on kesätyöpaikkoja rakennustyömaille, tapahtumiin, toimistotyötehtäviin ja kiinteistöpalveluihin! Selaa avoimia kesätyöpaikkoja alta ja lähetä hakemuksesi!

👉 Etkö tiedä, mikä ala on sun juttu? Tee Eezyn alanvalintatesti!


Opiskeletko farmasiaa?

Katso apteekkialan kesätyöt

Oletko urheilija?

Tutustu Eezy Unitediin

Usein kysyttyjä kysymyksiä kesätöistä:


Minkä ikäisenä voi hakea kesätöitä?

Pääsääntöisesti tarjoamme kesätyöpaikkoja 18 vuotta täyttäneille. Käytännöissä on kuitenkin aluekohtaisia eroja, joten joissain tapauksissa työllistämme myös alaikäisiä.

Kuinka paljon kesätöistä saa palkkaa?

Kesätyön palkka vaihtelee tehtävän ja alan mukaan. Eezy maksaa kesätöistä palkkaa työehtosopimusten mukaisesti. Kysy lisää avoimen kesätyöpaikkailmoituksen yhteyshenkilöltä.

Kuinka kauan kesätyö kestää?

Se, kuinka kauan kesätyösuhde kestää, riippuu työpaikasta. Joihinkin tehtäviin etsitään pidempiaikaista tekijää alkukesästä syksyyn asti, ja toisiin taas vain muutamiksi viikoiksi. Pääsääntöisesti kesätyöpaikkailmoituksissa mainitaan työn kesto. Voit myös tiedustella asiaa ilmoitukseen merkityltä yhteyshenkilöltä. Joissain työpaikoissa työn kesto voidaan sopia joustavasti hakijan toiveiden mukaan. Lisäksi jos olet kiinnostunut työskentelemään pidempäänkin, etsimme mielellämme sinulle uuden työpaikan kesätyösuhteen päättyessä.

Miten kesätyöhaku etenee?

Ryhdymme käsittelemään hakemuksia heti ne vastaanotettuamme ja kutsumme osan hakijoista haastatteluun kevään edetessä. Nopeimmat hakijat saavat siis etulyöntiaseman ja parhaat kandidaatit saatetaan palkata kesätöihin jopa talven aikana. Uusia työpaikkoja avautuu kuitenkin haettavaksi koko ajan, joten vaikka et saisikaan kesätyöpaikkaa ensimmäisten joukossa, saatamme olla sinuun yhteydessä vielä keväämmällä!

Pitääkö olla työkokemusta, että voi hakea kesätöitä?

Joihinkin paikkoihin vaaditaan aikaisempaa kokemusta, mutta toisiin ei! Jokaisessa työpaikkailmoituksessa kerrotaan, mitä vaatimuksia työtehtävään edellytetään. Vaadittiin kokemusta tai ei, Eezy perehdyttää kaikki kesätyöntekijät huolellisesti.

Mitä kesätyöhakemukseen kannattaa kirjoittaa?

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi. Jos sinulla ei ole vielä tutkintoa tai työkokemusta, voit kertoa esimerkiksi harrastuksistasi. Jos olet toiminut esimerkiksi lapsenvahtina tai auttanut urheiluseuraa tekemällä vapaaehtoistyötä, kannattaa se ehdottomasti mainita!