EEZY EVENTS ESITTÄÄ:

Työskentele tuoreimpien ilmiöiden eturivissä!

Ovatko työssä viihtymisesi tärkeimpiä elementtejä aurinko, elämykset, ilo, ihmiset, rakkaus ja tunnelma? Jos vastasit kyllä, on ainoa oikea valinta työskennellä Eezyllä ympäri Suomea järjestettävissä tapahtumissa.

Olet sitten ravintola-alan ammattilainen, uusi talentti tai vasta haaveilet tapahtumatöistä, löytyy sinulle sopivia työtehtäviä. Olet siis varmasti sopiva henkilö liittymään iloiseen porukkaamme. Suomen monipuolisin tapahtumatarjonta varmistaa sen, etteivät tapahtumat tai asiakkaat käy tylsiksi, vaan pääset toimimaan monipuolisissa ympäristöissä.

Järjestämme myös lyhytkoulutuksia halukkaille ennen kesää, jolloin saat hyvät eväät mahdollisiin ensimmäisiin tapahtumiisi. Sinulla on siis mahdollista päästä kokemaan useita eri työtehtäviä eri tapahtumissa jo tämän vuoden aikana!

Varmista paikkasi nyt, niin pääset nauttimaan töidesi ohella tunnelmasta, joka pääsee irti kahleista nyt rajoitusten loppuessa.

FAQ: Mikä Eezy Events?

Olemme huipputiimi täynnä festarikokemusta, johon kaipaamme uusia kasvoja ja käsiä. Meillä saat olla oma itsesi ja saat avaimet onnistuneisiin kokemuksiin tapahtumissa. Saat hymyillä vanhojen ja uusien kollegoidesi rinnalla sekä nauttia asiakkaiden iloisista nassuista. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan juuri sinulle sopiva tapahtumamix!

Selaa kaikkia avoimia työpaikkoja