6 syytä tehdä vuokratöitä Eezyn kautta

Oletko harkinnut vuokratyötä?

Vuokratyöntekijänä työnantajasi on Eezy, mutta teet töitä toisen yrityksen palveluksessa. Eezy hoitaa palkanmaksun, työsuhteen hallinnoinnin ja lakisääteiset velvollisuudet kuten työterveyshuollon. Vuokratyötä voi tehdä koko- tai osa-aikaisesti ja työsuhteen kesto voi olla päivistä vuosiin. Vuokratyö sopii kaikkiin elämäntilanteisiin ja siinä on monia etuja perinteisiin työsuhteisiin verrattuna – olemme listanneet yleisimpiä alle.

6 syytä tehdä vuokratöitä Eezyn kautta:

Vapaus tehdä töitä joustavasti

Voit valita itse työvuorosi ja sovittaa ne joustavasti muuhun elämääsi. Vuokratyöstä kertyy lomaa työsuhteen, vuosilomalain ja TES:n mukaisesti.

Hanki lisätuloja silloin kun tarvitset

Vuokratyötä voi tehdä toisen työn, opiskelujen tai eläkkeen ohella ja hankkia siten lisäansioita.

Apua ja tukea on aina saatavilla!

Eezyllä sinut perehdytetään huolellisesti työtehtäviisi. Saat myös oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä.

Hanki monipuolista työkokemusta

Vuokratyöntekijänä voit kokeilla erilaisia työtehtäviä ja aloja matalalla kynnyksellä. Kerrytät arvokasta työkokemusta!

Kilpailukykyinen palkka maksetaan ajallaan

Huolehdimme, että palkkasi on TES:n mukainen ja kilpailukykyinen, vastaa taitojasi ja kokemustasi – ja maksetaan ajallaan.

Jalka oven väliin hyvälle työnantajalle

Vuokratyö voi tarjota mahdollisuuksia vakituiseen työsuhteeseen. Saat jalan yrityksen oven väliin ja mahdollisuuden näyttää kykysi.

Faktaa ja fiktiota vuokratyöstä

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Saavatko vuokratyöntekijät yhtä hyvää palkkaa kuin vakituiset?

Vuokratyöntekijät saavat usein saman työehtosopimuksen mukaisen palkan ja edut kuin vakituiset työntekijät samassa tehtävässä – joillain aloilla vuokratyöntekijän palkka on jopa parempi.


Onko vuokratyöntekijän työsuhde epävarma?

Vuokratyö voi olla väliaikainen työsuhde, mutta se ei tarkoita, että se olisi epävarma. Vuokratyö voi johtaa vakituiseen työsuhteeseen ja vuokratyöntekijöillä on samat oikeudet ja suoja kuin vakituisilla työntekijöillä. Vuokratyö mahdollistaa myös aitiopaikan päästä näkemään ja kokeilemaan eri työnantajia ja sitä kautta tarkastella erilaisia mahdollisuuksia ja tavoitella työunelmiaan. Meillä on myös paljon työntekijöitä, jotka haluavat tehdä pelkkää vuokratyötä sen tuoman vapauden vuoksi.

Miksi yritykset käyttävät vuokratyöntekijöitä sen sijaan, että palkkaisivat itse?

Rekrytointi on työläs prosessi, joten yritykset turvautuvat vuokratyöntekijöihin vapauttaakseen omia resurssejaan. Hyvien työntekijöiden löytäminen on nykyään myös yhä vaikeampaa. Sen vuoksi monet yritykset kääntyvät Eezyn puoleen, sillä rekrytoinnin ammattilaisena meillä on paremmat keinot löytää juuri heille oikeat henkilöt. Vuokratyönteko voi olla ponnistuslauta yrityksen palkkalistoille, sillä hyvän tekijän löydyttyä hänestä halutaan pitää kiinni.


Kertyykö vuokratyöstä lomaa?

Vuokratyöntekijöillä on samat oikeudet lomaan kuin vakituisilla työntekijöilläkin. Vuokratyöntekijät kerryttävät lomaa normaalisti tehtyjen työtuntien perusteella, ja heille maksetaan lomapalkkaa loman ajalta.

Paljon avoimia työpaikkoja tarjolla!

Me Eezyllä työllistämme vuosittain yli 32 000 ihmistä ympäri Suomen. Toimimme 41 paikkakunnalla, mikä tekee meistä Suomen kattavimman vuokratyönantajan. Hae kiinnostavaan paikkaan tai lähetä avoin hakemus – etsitään juuri sinulle sopiva työ!