Vuokratyöt
Vakituiset työt
Kevytyrittäjyys
Urapalvelut
Vuokratyöt
Nuori kesätöihin Eezy Pikaduunin avulla.
AVOIMET TYÖPAIKAT
Loading...
Eezyn toimialat
Teollisuus
Rakentaminen
Logistiikka
Hotelli- ja ravintola
Kauppa
Lääkärit
Toimisto
Urheilijat - Eezy United
Muut toimialat

Vuokratyö – mitä se on ja miten saada vuokratyöpaikka?

Työsuhteiden pirstaloituessa perinteisen vakituisen työsuhteen rinnalle on auennut lukuisia uusia työllistämisen tapoja. Tunnetuin näistä on henkilöstövuokraus, jota olemme Eezyllä tehneet jo yli 30 vuotta. Vuokratyö on joustavaa työnvälitystä, jossa työntekijä ja asiakasyritys kohtaavat henkilöstövuokrausfirman välityksellä. Vuokratyöpaikka mukautuu työntekijän elämäntilanteeseen ja antaa vapautta paitsi työntekijälle, myös työnantajalle. Voit joko katsoa avoimet työpaikat tai täyttää avoimen hakemuksen – Eezyllä on aina töitä tarjolla.

Vuokratyö pähkinänkuoressa

Vuokratyön työnjako on selvä. Työnjohto, perehdytys ja työtehtävien valvonta tapahtuu työpaikallasi. Vastuullisena työnantajana Eezy vastaa työnantajan velvollisuuksista, aina vähintään TES:n mukaisesta palkasta ja kaikista työsuhteen kuluista (vakuutus- ja sosiaaliturvamaksut sekä lomakorvaukset). Vuokratyössä työsuhteeseen sovelletaan samaa lainsäädäntöä kuin muissakin työsuhteissa.  

Sinä olet työsuhteessa Eezyyn. Eezy on asiakassuhteessa yrityksiin, joissa työ tapahtuu. 

Vuokratyöpaikka mistä ja milloin haluat

Eezyn etuna on alan laajin toimipisteverkosto, joka palvelee sinua useimmissa Suomen kaupungeissa. Saat meiltä aina ihmisläheisiä ja asiantuntevia neuvoja, jotta juuri sinulle sopiva vuokratyöpaikka löytyisi. Työllistämme läpi työelämän: niin teollisuuteen kuin ravintola-alalle, kauppaan tai terveydenhuoltoon, rakennuksille kuin kunnossapitoonkin. Yritysten lisäksi vuokratyö on mahdollista myös valtiolle, kunnille, kuntayhtymille, seurakunnille, säätiöille ja järjestöihin.  

Keikkatyö vai pidempi työjakso? Sinä päätät!

Eezyllä valitset yksittäisiä työkeikkoja tai pidempiä työjaksoja joustavasti omien tarpeidesi ja aikataulujesi mukaan. Sinä päätät, otatko tarjotun työn vastaan ja millaisen urapolun haluat rakentaa. Kehitämme, koulutamme ja täydennämme lupia ja lisenssejä (esimerkiksi tulityökortti tai hygieniapassi) jotka edesauttavat työllistymistäsi. Palveluihimme kuuluvat myös urapalvelut sekä valmennukset ja koulutukset.

Miten saada töitä? Aloita täyttämällä Eezyn avoin hakemus!

Mietitkö, miten saada töitä? Voit täyttää Eezyn avoimen työhakemuksen koska tahansa. Voit hakea suoraan avoinna olevaa työpaikkaa tai täyttää hakemuksen tulevaisuudessa aukeavia työmahdollisuuksia silmälläpitäen. Avoimen hakemuksen täyttö kannattaa aina, koska voit samanaikaisesti hakea työtä useammalta toimialalta ja monesta yrityksestä kerralla. Joka viidennes työntekijöistämme siirtyy vakituisiksi asiakasyritysten työntekijöiksi, joten Eezy hakee uusia osaajia koko ajan lisää. Meillä töitä on tarjolla aina. 

Mikäli jokin työn hakemisessa askarruttaa, ota meihin yhteyttä.

Avoin hakemus
Työn hakeminen on eezyä - täytä avoin hakemuksemme ja me olemme sinuun yhteydessä

Vuokratyö on joustavaa ja mukautuu elämäntyyliisi

Vuokratyö mahdollistaa enemmän vapaa-aikaa ja joustoa työaikoihin ja -vuoroihin esimerkiksi opiskelijalle, urheilijalle, pienten lasten vanhemmille tai aktiivisille eläkeläisille. Lisäksi keikkatyö tarjoaa arvokkaita kontakteja ja verkostoja työelämään, sekä työtehtäviä, joita ei välttämättä ole tarjolla muualla. 

Eezy tutkii jatkuvasti työntekijöidensä työhyvinvointia ja viihtyvyyttä. Työntekijöiden suosittelulukumme (NPS 56) on korkealla ja keräämme jatkuvasti kiitosta työntekijöiltämme työtehtävien sopivuudesta ja hyvästä vastaanotosta yrityksessä.  

MIKSI VALITA VUOKRATYÖ EEZYN KAUTTA?
VAPAUTTA JA VAIHTELUA
Vuokratyöntekijänä valitset omat työvuorosi ja työaikasi. Pääset näkemään erilaisia työyhteisöjä, työskentelytapoja ja työpaikkoja. Eezyllä pääset nopeasti töihin.
YHTÄLÄISET OIKEUDET
Työssäkäynnistäsi kertyy lomia kuten vakituisessakin työssä. Noudatamme työehtosopimuksia ja kohtuullisia työehtoja niissäkin tapauksissa, missä työehtosopimusta ei ole.
MAHDOLLISUUS URAPOLKUUN
Vuokratyö kehittää työntekijän kykyä sopeutua uusiin työyhteisöihin, ihmisiin ja tilanteisiin. Vuokratyöpaikka on hyvä tapa saada jalka oven väliin työelämässä tai kokonaan uudella toimialalla.
JOUSTOA TAHTOTILASI MUKAAN
Jos vakituinen palkkatyö sitoo sinua liikaa, voi vuokratyö olla sinun joustava ratkaisusi. Mikäli arkesi asettuu aloilleen ja kaipaat lisää pysyvyyttä, vuokratyö antaa hyvät mahdollisuudet vakinaistumiseen.
löydä meidät
Eezy on siellä missä sinäkin. Palvelemme valtakunnallisesti yli 50 toimipisteessämme. Etsi henkilöä, palvelua tai toimipistettä yllä olevalla hakukoneella tai katso toimipisteemme täältä.
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj