Doctors by Eezy

Lääkärit helposti meiltä

Doctors by Eezy on osaava ja kokenut kumppani julkiselle ja yksityiselle sektorille. Meillä on lähes 20 vuoden kokemus lääkäreiden henkilöstövuokrauksesta Suomessa, joten ymmärrämme hyvin alan haasteet. Teemme työtämme suurella sydämellä ja iloisella mielellä, ja olemme aina tavoitettavissasi.

Laajasta lääkäri- ja kandiverkostostamme löydämme lääkärin pariksi päiväksi tai vaikka pariksi vuodeksi tarpeen mukaan. Keskustelemme mielellämme luottamuksellisesti myös mahdollisista tulevista tarpeista, sillä tiedämme tilanteiden saattavan muuttua nopeastikin.

Panostamme sekä pitkäaikaisiin työsuhteisiin että pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Sinua palvelee aina tuttu yhteyshenkilö, joka tuntee yksilölliset tarpeesi ja pystyy ketterästi mukautumaan niissä nopeastikin tapahtuviin muutoksiin.

Ota yhteyttä

Eemil Välimäki

Henkilöstökonsultti, Doctors by Eezy

050 347 5325
eemil.valimaki@eezy.fi
Ota yhteyttä

Essi Sundell

Henkilöstökonsultti, Doctors by Eezy

050 408 9438
essi.sundell@eezy.fi
Ota yhteyttä

Liinu Silvennoinen

Myyntipäällikkö, Doctors by Eezy

050 463 4597
liinu.silvennoinen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Sanni Hänninen

Henkilöstökonsultti, Doctors by Eezy

050 593 9968
sanni.hanninen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Palautekyselyssämme saamiamme arvioita

(1 = täysin eri mieltä, 5=täysin samaa mieltä)

4,75

Työskentely Doctors by Eezyllä vastasi odotuksiani

4,83 

Yhteydenpito ollut sujuvaa

4,67

Suosittelisin työskentelyä Doctors by Eezyllä potentiaalisena vaihtoehtona myös kollegoilleni

Meistä sanottua

”Mukavat ihmiset, tulen varmasti takaisin, kunhan olen tehnyt ”pakollisen” erikoistumisjaksoni.” 

”Kaikki on sujunut uskomattoman sujuvasti ja joustavasti! Olen pitänyt erityisen paljon myös Doctors by Eezyn aina niin iloisesta ja positiivisesta asenteesta ja viestinnästä.” 

”Teiltä sai varsin hyvin ja nopeasti vastauksia kysymyksiin, ei valittamista. Työsuhteen alussa ainakin itselle työpaikkaan/työsuhteeseen liittyviä kysymyksiä nousee usein esiin, kehitysehdotuksena jatkossa työsuhteen alun jälkeen lähiviikkoina voisi laittaa kyselyn, miten työt ovat lähteneet käyntiin ja onko herännyt kysymyksiä.” 

”Yhteydenpito ja työsuhteesta sopiminen on todella helppoa, kiitos!” 

”Mielestäni hyvin sain tietoja asioista ja minuun otettiin yhteyttä useimman otteeseen ennen työnjakson alkua sekä senkin jälkeen tarkistamaan miten työt olivat alkaneet” 


Eezyn toimialat