Sitoutuneita työntekijöitä palvelualoille silloin, kun tarvitaan

Tuotamme kilpailukykyisiä ja joustavia henkilöstöratkaisuja kaikille toimialoille ja kaiken kokoisille yrityksille. Järjestelmämme tuntevat yli 100 työehtosopimusta, ja yli 30-vuotisen kokemuksemme ansiosta löydämme sopivat työntekijät myös haasteellisemmille aloille.

Autamme kaiken kokoisia yrityksiä löytämään ammattitaitoista ja sitoutunutta asiakaspalveluhenkilökuntaa ketterästi, olipa kysymyksessä sitten yksittäisen lisäresurssin tarve, isompi henkilöstöratkaisu tai kausivaihteluiden tasaaminen. Luotettavat työntekijämme ovat valmiita työskentelemään monipuolisesti kaikissa asiakaspalvelutöissä, mikä takaa toimitusvarmuutemme.

Hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä tapahtumat (HORECA)

Eezy Horeca on alan suurin toimija ja haluttu työnantaja, ja kauttamme löytyvät parhaat osaajat Suomesta ja ulkomailta. Joustava ja skaalautuva palvelukonseptimme pysyy myös horecan kiivaassa työtahdissa. Koulutamme ja sitoutamme tulevaisuuden osaajia tarvittaessa suoraan yrityksesi listoille. Osallistumme aktiivisesti hotelli-, ravintola- ja matkailualan tapahtumiin, mikä antaa myös asiakkaillemme näkyvyyttä.

Suunnittelemme rekrytointiprosessin aina yhdessä asiakkaan kanssa, ja apunasi kaikissa tilanteissa on liiketoimintaasi perehtynyt kumppanitiimi. Meidän kauttamme löydät aina yritykseesi sopivimmat tarjoilijat, kokit, tiskaajat, suurtaloustekijät, baaritarjoilijat, apulaiset, hotellityöntekijät sekä osaajat keikoille ja tapahtumiin.

Kaupan ala

Kauttamme saat reippaita, ahkeria työntekijöitä kauppaan silloin, kun tarvitset. Me Eezyllä olemme erikoistuneet päivittäistavarakaupan työvoiman välitykseen ja toimineet kaupan alan käytäntöjen parissa jo lähes kymmenen vuotta.

Käytössämme on laadukas ja helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla voit reaaliajassa hallita tilauksiasi. Työntekijätiedot, työvuorotilaukset ja niiden status ovat aina saatavilla aikataulusi mukaan. Järjestelmä tuottaa sinulle myös palautteet ja kassaerot automaattisesti.

Meillä on laaja työntekijöille laaja perehdytysohjelma ja alan parhaat tekijät. Vuokraamme kassahenkilökuntaa, osastotekijöitä, palvelutiskimyyjiä sekä esimiehiä jatkuviin työsuhteisiin. Toteutamme koulutukset yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Toimistotyöt

Autamme sinua löytämään osaavia asiakaspalveluhenkilöitä, assistentteja, talousosaajia ja erikoisosaajia erilaisiin asiantuntija- ja toimihenkilötehtäviin tarvittaessa. Toimistoympäristössä tarve voi johtua esimerkiksi projekteista, satunnaisista poissaoloista, opinto- tai perhevapaista tai työnkierrosta.

Kehitämme toimisto- ja hallintoalan henkilöstöpalveluja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suunnittelemme ja rakennamme räätälöityjä palvelukokonaisuuksia ja kehitämme jatkuvasti uusia konsepteja ja yhteistyömalleja. Esimerkiksi ulkoistuspalvelut ja palvelukeskukset tehostavat asiakkaidemme liiketoimintaa, ja niitä on meiltä helppo ostaa.

Erikoisalat

Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla esimerkiksi tapahtumien miehityksessä, turvallisuuteen liittyvissä resurssoinneissa, terveydenhuollon, kiinteistönhuollon ja siivouksen tehtävissä sekä julkisella sektorilla. Kauttamme hankitut työntekijät täyttävät aina viranomaisvaatimukset.

Yhteystiedot

Eezy on siellä missä sinäkin. Palvelemme valtakunnallisesti yli 50 toimipisteessämme. Kysy lisää paikalliselta yhteyshenkilöltäsi tai katso kaikki yhteystiedot täältä.


Toimimme myös näillä aloilla: