Toimistotyö

Työntekijöitä toimistotyöhön

Tarvitsetko osaavia ja päteviä henkilöitä toimistotyöhön, kuten asiakaspalveluun, assistenttirooleihin tai asiantuntija- ja toimihenkilötehtäviin? Meidän avullamme voit löytää juuri oikeat henkilöt tiimiisi. Olipa kyseessä palveluneuvoja, asiakaspalvelija, contact center -työntekijä, assistentti tai aulapalveluhenkilö, me autamme sinua löytämään sopivat henkilöt tarpeisiisi. Kauttamme voit rekrytoida myös erikoisosaajia esimerkiksi markkinointi-, viestintä- ja taloushallinnon tehtäviin, kuten esimerkiksi reskontranhoitajia, palkanlaskijoita, kirjanpitäjiä, markkinointi- tai viestintäkoordinaattoreita, hr-asiantuntijoita, projektityöntekijöitä ja it-asiantuntijoita.

Toimistotyössä tarve lisätyövoimalle ilmenee usein äkillisesti esimerkiksi henkilöstön poissaolojen, projektien tai kausittain muuttuvan työkuorman vuoksi. Sijaisia tarvitaan usein myös henkilökunnan työnkiertojen sekä perhe- ja opintovapaiden vuoksi. Me Eezyllä voimme auttaa tällaisissa tilanteissa, ja toimitamme valmiit toimistotyön osaajat nopeasti ja ketterästi.

Kehitämme jatkuvasti toimisto- ja hallintoalan henkilöstöpalvelujamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Meillä on kokemusta myös toimistotyöntekijöiden suorarekrytoinneista. Suunnittelemme ja rakennamme räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita. Meiltä voit hankkia helposti myös ulkoistuspalvelut ja palvelukeskukset tehostamaan liiketoimintaasi. Ota yhteyttä, niin keskustellaan sinun henkilöstötarpeistasi!

Asiakkaidemme kokemuksia

Yritysasiakkaan yhteydenottopyyntö

Kuinka voimme auttaa sinun yritystäsi henkilöstöasioissa? Täytä oheinen lomake, niin olemme pian yhteydessä.