ONNISTUMISTARINA – Eezyn keikkatöistä varastopäälliköksi

Rovaniemeläinen Ismo Tuovinen aloitti alkuun Lumise Oy:n lisävalojen asiantuntijayrityksessä Eezyn keikkalaisena. Varastomiehenä työskennelleelle Tuoviselle tuli kuitenkin pian näytön paikka, sillä hänen esimiehensä vaihtoi yllättäen työpaikkaa ja Ismo pääsi osittain tuuraamaan häntä poiminta- ja pakkausvastaavana. Vaikka Tuoviselta löytyy jo entuudestaan esimieskokemusta aiemmasta työhistoriastaan yrittäjänä, toi vaihto vastaavan hommiin mahdollisuuden oppia paljon uutta.

-Parin kuukauden tuurailun jälkeen paikka tuli sitten virallisesti hakuun, joten päätin hakea sitä. Ja niinhän siinä sitten kävi, että helmikuusta lähtien olen ollut ihan virallisesti Lumisen varastopäällikkönä.

Ismo onkin loistava esimerkki siitä, miten Eezy Henkilöstöpalveluiden keikkalaisena työskenteleminen voi avata uusia mahdollisuuksia sekä työtilaisuuksia. Eezyn listoille Ismo päätyi aikoinaan ihan sattumalta.

-Etsin silloin keikkatöitä ja törmäsin Eezyn nettisivuihin. Jokin siinä yleisvaikutelmassa oli minusta houkutteleva ja niin minä päädyin keikkailemaan teidän kauttanne.

Haasteiden kautta onnistumisiin

Ismo on ollut aina kova tekemään töitä, eikä yrittäjätaustansa takia pelkää pitkiä työpäiviä.

-Työ on minulle tosi tärkeä osa elämää. On myös oleellista, että sitä saa tehdä hyvällä porukalla. Töissä pitää siis olla mukavaa, sekä itsellä että työkavereilla. Yhteistyöllä ja hyvällä yhteishengellä saa ratkaistua ne kaikista haastavimmatkin tilanteet.

Ismo onkin jo ehtinyt kokemaan työssään myös niitä vaativia olosuhteita. Tilanteet saatiin kuitenkin selvitettyä yhteistyöllä sekä kovalla ammattitaidolla.

 -Viime sesonki oli meille koronan takia hyvin haastava. Lisäksi esimiehen vaihtuminen kesken kaiken aiheutti melko kinkkisen asetelman. Onneksi meillä on niin hyvä tiimi, että saimme yhdessä hoidettua homman maaliin. Toivottavasti seuraava sesonki menisi sitten hiukan helpommin, Ismo naurahtaa.

Blogikirjoitukset Tarinat