14.5.2020 Tarinat

ASIAKASTARINA: Hyötypaperi Oy – henkilöstön hankinta helposti

Hyötypaperi Oy on käyttänyt Eezyn palveluja monipuolisesti oman kasvunsa tukemisessa. Rekryasiantuntijoiden ammattitaitoa on hyödynnetty niin toimiston kuin tuotannon puolen henkilöstön hankinnassa.

Hyötypaperi Oy:n tukitoimintojen päällikkö Antti Nihtilä kuvaa yhteistyötä Eezyn kanssa kolmella adjektiivilla: joustava, vaivaton ja luotettava.

”- Eezy tuntee toimialamme, meidät ja tarpeemme. Yhteydenpito on helppoa ja aikaa säästyy, kun paikallinen Eezy VMP-toimisto on koko ajan kartalla missä mennään. Yksi soitto tai meili – ja asiat hoituvat”, kommentoi Hyötypaperi Oy:n Nihtilä.

Rekrytoinnit ja henkilöstövuokraus kasvun tukena

Yhteistyön hyödyt ovat Hyötypaperille selkeät. 

”- Kustannustehokkuus, aikasäästöt ja helppous”, tiivistää Hyötypaperi Oy:n tuotantopäällikkö Olli Siekkinen.
”- Hienoa kuulla, että asiakkaamme arvostavat toimistomme yrittäjämäistä asennetta ja henkilökohtaista lähestymistapaamme asiakaspalveluun”, kiittelee Eezy Kouvolan yrittäjä Kirsi Lantta Hyötypaperi Oy:tä.

Etenkin henkilöstövuokraus on koettu Hyötypaperilla liiketoiminnallisesti järkeväksi ratkaisuksi. Uusien työntekijöiden rekrytoinnissa osaaminen on ollut paikallaan. Asiakas on saanut enemmän hakijoita, jolloin Eezy on auttanut koko rekrytointiprosessin hallinnassa esimerkiksi hyvien ehdokkaiden seulonnassa. Näin tarvittavan henkilöstön hankinta on sujunut tehokkaammin, ja yritys on löytänyt juuri oikeat työntekijät tarpeisiinsa.

Kohti parasta asiakaskokemusta

Eezyn tavoitteena on tuottaa henkilöstöpalvelualan parasta asiakaskokemusta. Osana jatkuvaa toimintaa tehdään yritys- ja työntekijäasiakkaille asiakaskokemuskyselyitä. Niiden tarkoituksena on pysyä koko ajan pulssilla siitä, miten olemme onnistuneet.

”- Parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen näkyy arjessamme välillä hyvin nopeatempoisena asioiden hoitamisena. Kaikessa tekemisessämme asiakaskeskeisyys on se ajattelutapa, mikä jalostuu käytännön toiminnaksi”, Kirsi kertoo.

Käytettävyyden merkitys on vahvasti asiakaskokemuksessa mukana, niin sähköisissä kanavissa kuin toimistoilla. Parhaimmillaan Eezy Kouvola työllistää asiakkaalle työntekijän tunnissa, tarpeen mukaan välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

”- Eezy on täyden palvelun talo. Saat kaiken rekrytointiin ja henkilöstöasioiden hoitoon”, kiteyttää Hyötypaperi Oy:n tukitoimintojen päällikkö Antti Nihtilä syitä siihen, miksi hän suosittelee näiden palveluiden hyödyntämistä ja henkilöstön hankintaa Eeyn avulla muillekin yrityksille.

Hyötypaperi Oy

  • Kierrätyspalveluyritys, työllistää noin 60 työntekijää
  • Toimipisteet Valkealassa, Kuusankoskella ja Lappeenrannassa
  • Osa Paperinkeräys-konsernia
  • Hyötypaperi Oy on kierrätyspalveluihin erikoistunut yritys, jonka missio on tärkeä: saada käyttämämme raaka-aineet uudelleen hyötykäyttöön, pois kaatopaikoilta.
  • Yrityksen tarina on alkanut paperinkeräyksestä ja -kierrätyksestä. Nykyään yritys kerää ja käsittelee laajasti eri jätteitä aina metalleista biopolttoaineisiin.
Tarinat