Työntekijöitä teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan töihin ympäri Suomen

Autamme sinua löytämään tarvitsemaasi ammattitaitoista työvoimaa nopeasti ja joustavasti yli 30 vuoden kokemuksella. Isot, osaavat tiimimme auttavat sinua resurssoinnissa ja rekrytoinnissa yli 50 toimipisteessä ympäri Suomen, jotta sinä voit käyttää oman aikasi tehokkaasti ja keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Tunnemme teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan työt ja osaamme rekrytoida niihin parhaat osaajat laajoista työntekijä ja -hakijaverkostoistamme. Pienennämme asiakkaidemme palkka- ja taloushallinnon työkuormaa, sillä hoidamme työntekijöidemme palkanlaskennan, eläkemaksut, vakuutukset, sairausajan palkat ja työterveyshuollon. Konsultoimme asiakkaitamme kaikissa työntekijöihimme liittyvissä asioissa koko työsuhteen ajan.

Kauttamme voit hankkia sujuvasti myös ulkomaista työvoimaa.

Teollisuus

Avullamme löydät nopeasti työntekijöitä teollisuuteen ja sen moniin erilaisiin työtehtäviin. Palkkaamme jatkuvasti asiakkaillemme mm. erilaisia tuotanto- ja kokoonpanotyöntekijöitä, työnjohtajia, särmääjiä, hitsareita, sähkömiehiä, CNC-koneistajia ja rakennussiivoojia.

Rakentaminen

Kauttamme löydät helposti joustavaa työvoimaa kaikkiin rakentamisen työtehtäviin. Palkkaamme jatkuvasti asiakkaillemme mm. erilaisia rakennus- ja kirvesmiehiä, timpureita, maalareita, työmaapäälliköitä, raudoittajia ja muurareita sekä muita rakennusalan työntekijöitä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Suomen suurimpien rakentajien kanssa.

Logistiikka

Meiltä löydät nopeasti joustavaa työvoimaa kaikenlaisiin toimitusketjun hallinnan työtehtäviin. Palkkaamme jatkuvasti asiakkaillemme mm. varastotyöntekijöitä, trukkikuskeja, autonkuljettajia, keräilijöitä, ajojärjestelijöitä ja työnjohdollisia vastuuhenkilöitä.

Toimialan yhteystiedot

Katso kaikki yhteystiedot täältä.


Eezyn toimialat