Etusivu » Yrityksille » Henkilöstöpalvelut yrityksille » Miksi henkilöstövuokraus

Miksi valita henkilöstövuokraus?

Henkilöstövuokraus on yrityksille helppo ja nopea tapa hankkia työvoimaa. Syitä palkata vuokratyöntekijä on useita – tässä neljä yleisintä:

Työntekijöitä avaimet käteen -periaatteella:

Eezy hoitaa kaiken rekrytointiin ja työnantajan lakisääteisiin velvoitteisiin liittyvät asiat, jotta yritys voi keskittyä omaan ydintoimintaansa.

Työntekijöitä määräajaksi juuri oikeaan hetkeen:

Eezyltä saat työntekijöitä räätälöitynä yrityksesi tarpeiden mukaan – oli kyseessä sesonki, ruuhkahuippu tai usean vuoden tarve.

Riskitön rekrytointi:

Eezyn kautta rekrytointi on yritykselle turvallista. Jos työntekijä sairastuu, hankimme sijaisen. Jos kemiat eivät toimi tai tulee mutkia matkaan, etsitään uusi tekijä.

Osaavat ammattilaiset avuksesi:

Työntekijöiden löytäminen voi olla haasteellista, mutta Eezyllä on oikeanlaiset työkalut, vuosikymmenten kokemus sekä laajat resurssit löytää osaavaa työvoimaa.

Rekrytoi joustavasti ja nopeasti

Työvoiman tarpeen vaihtelut sesonkien ja tuotantotilanteen mukaan aiheuttavat haasteita monille yrityksille. Henkilöstövuokraus tarjoaa joustavuutta, sillä voit lisätä tai vähentää työvoimaa tarpeen mukaan tasapainottamaan tuotanto- ja sesonkivaihteluita. Ammattitaitoinen ja kokenut tiimiimme auttaa löytämään juuri yrityksenne tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.

Henkilöstövuokraus säästää aikaa

Ulkoistamalla rekrytoinnit Eezylle saat tehokkaan ja ammattitaitoisen tiimin hoitamaan työvoimatarpeitasi, samalla vapauttaen aikaa tärkeämpiin yritystoimintasi osa-alueisiin. Sen sijaan, että käyttäisit aikaa työpaikkailmoitusten laatimiseen, hakemusten läpikäymiseen ja haastatteluihin, voit keskittyä muihin liiketoimintaasi hyödyttäviin tehtäviin.

Eezyn toimipisteet Suomessa

Jätä yhteydenottopyyntö: