Niklas ’Nikke’ Hagman

Nikke Tryout

Ex-ammattiurheilija Niklas ’Nikke’ Hagman toivoo löytävänsä itselleen uuden työn, muttei ole varma, mikä on hänen juttunsa. Keskusteltuaan henkilöstöpalveluyritys Eezyn kanssa, Nikke päätti heittäytyä vuoden mittaiseen kokeiluun, jossa hän pääsee testaamaan erilaisia työpaikkoja. Projekti sai nimen ’Nikke Tryout’. 

Seuraa Niken matkaa, poimi joukosta hänen työnhakuvinkkinsä ja ilmoittaudu itsekin työn hakijaksi täällä tai hae avoimia työpaikkojamme täällä.

Katso viimeisin jakso:

Jakso 4 julkaistaan 29.3.2023!

Videosarjan neljännessä osassa Nikke tutustuu ravintola- ja tapahtuma-alaan Suomen suurimman ravintolayhtiön NoHo Partnersin leivissä. NoHolla Nikke tekee sekä toimistohommia suurasiakasmyynti-tiimin tukena, että osallistuu tapahtumien järjestelyyn. Niken huippu-urheilijan taidoista on hyötyä, kun järjestetään mittavaa gaalaillallista tapahtumatalo Bankiin – katso 29.3. julkaistavalta videolta, miksi!

Haluaisitko sinäkin töitä ravintola-alalta?

Haemme asiakkaillemme jatkuvasti uusia työntekijöitä monipuolisiin ravintola-alan tehtäviin ympäri Suomen. Töitä löytyy esimerkiksi kokeille, tarjoilijoille, baarityöntekijöille, saliapulaisille ja vuoropäälliköille.

Katso ravintola-alan avoimet työpaikat

Katso aiemmat jaksot:

Jakso 3:
Rakennustyöntekijänä Jatkeella

Seuraavaksi kääritään hihat kunnolla ja Nikke pääsee töihin Jatkeen rakennustyömaalle! Mitä kaikkea rakennustyömaalle haluavan täytyy ensin suorittaa ja huomioida? Millaista tuntuu olla rakentamassa hotellia Helsingin keskustaan? Ja miksi työmaalla tarvitaan hyvää koordinaatiokykyä? 

Jakso 2:
Myynti- ja tuotantoassistenttina Viaplay Groupilla

Tässä jaksossa Nikke pääsee kokeilemaan Tryoutin ensimmäistä työpaikkaa Viaplayn myynti -ja tuotantoassistenttina! Mitkä ovat Niken fiilikset kun töitä on takana puolitoista kuukautta? Miten töiden aloitus on vaikuttanut entiseen arkeen? 

Haluaisitko sinäkin uudelle uralle?

Katso kaikki avoimet työpaikat

Jakso 1:
Kohti tryoutia

Ennen kuin Nikke voi aloittaa työt, hän tekee arviointitestit psykologin kanssa sekä kirjoittaa työsopimuksen. Miten ex-ammattiurheilija pärjäsi psykologin haastatteluissa? Katso videolta myös Niken tärkeimmät vinkit henkilölle, joka on menossa ammatin arviointitesteihin! Nikke kertoo lisäksi, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon työsopimusta kirjoittaessa.


Nikke Tryout: Intro

Tulossa:

Jakso 4 – tulossa 29.3.2023
Jakso 5 – tulossa 31.5.2023
Jakso 6 – tulossa kesällä 2023
Jakso 7 – tulossa syksyllä 2023

Lähetä Nikelle kysymys

Lähetä Nikelle tsemppiviesti tai kysymys! Nikke vastaa tulevilla videoilla kysymyksiin.