Niklas ’Nikke’ Hagman

Nikke Tryout

Ex-ammattiurheilija Niklas ’Nikke’ Hagman toivoo löytävänsä itselleen uuden työn, muttei ole varma, mikä on hänen juttunsa. Keskusteltuaan henkilöstöpalveluyritys Eezyn kanssa, Nikke päätti heittäytyä vuoden mittaiseen kokeiluun, jossa hän pääsee testaamaan erilaisia työpaikkoja. Projekti sai nimen ’Nikke Tryout’. 

Seuraa Niken matkaa, poimi joukosta hänen työnhakuvinkkinsä ja ilmoittaudu itsekin työn hakijaksi täällä tai hae avoimia työpaikkojamme täällä.

Katso viimeisin jakso:

Jakso 7:
Teaser

Nikke Tryout on tullut päätökseen! Projektin aikana Nikke pääsi kokeilemaan viittä hyvin erilaista työpaikkaa. Hän sai monipuolista kokemusta esimerkiksi rakennusalan, myynnin, toimistotyön ja ravintola-alan tehtävien parista.

🤔 Mutta löysikö hän sen oman juttunsa? Ensi viikolla julkaistavassa päätösjaksossa se selviää!

👉Nikke Tryoutin päätösjakso julkaistaan viikon päästä 27.9.2023

Haluaisitko sinäkin löytää oman juttusi?

Eezyllä on jatkuvasti tarjolla kiinnostavia työpaikkoja!

Katso avoimet työpaikat

Katso aiemmat jaksot:

Jakso 6:
Tapahtumakoordinaattorina Mellakka Eventsillä

Sarjan kuudennessa jaksossa Nikellä on edessään viimeinen Tryout-kohde, jossa hän työskentelee tapahtumayritys Mellakka Eventsin palveluksessa tapahtumakoordinaattorina. Katso videolta, mitä tapahtuma-ala pitää sisällään, ja mitä hyötyä urheilijan taustasta on käytännön työssä!

Jakso 5:
Logistiikka- ja myyntitöitä Wulffilla

Viidennessä jaksossa Nikke työskentelee työpaikkatuotteita ja -palveluja tarjoavalla Wulffilla. Hän pääsee hommiin kahteen eri tiimiin: logistiikkaan ja myyntiin. Katso videolta mitä Nikke tuumaa fyysistä kuntoa edellyttävästä logistiikkatyöstä ja kuinka hän suoriutui B2B-myyjänä osana Wuffin myyntitiimiä.

Jakso 4:
Ravintola-alalla NoHolla

Videosarjan neljännessä osassa Nikke tutustuu ravintola- ja tapahtuma-alaan Suomen suurimman ravintolayhtiön NoHo Partnersin leivissä. NoHolla Nikke tekee sekä toimistohommia suurasiakasmyynti-tiimin tukena, että osallistuu tapahtumien järjestelyyn. Niken huippu-urheilijan taidoista on hyötyä, kun järjestetään mittavaa gaalaillallista tapahtumatalo Bankiin – katso videolta, miksi!

Jakso 3:
Rakennustyöntekijänä Jatkeella

Seuraavaksi kääritään hihat kunnolla ja Nikke pääsee töihin Jatkeen rakennustyömaalle! Mitä kaikkea rakennustyömaalle haluavan täytyy ensin suorittaa ja huomioida? Millaista tuntuu olla rakentamassa hotellia Helsingin keskustaan? Ja miksi työmaalla tarvitaan hyvää koordinaatiokykyä? 

Jakso 2:
Myynti- ja tuotantoassistenttina Viaplay Groupilla

Tässä jaksossa Nikke pääsee kokeilemaan Tryoutin ensimmäistä työpaikkaa Viaplayn myynti -ja tuotantoassistenttina! Mitkä ovat Niken fiilikset kun töitä on takana puolitoista kuukautta? Miten töiden aloitus on vaikuttanut entiseen arkeen? 

Haluaisitko sinäkin uudelle uralle?

Katso kaikki avoimet työpaikat

Jakso 1:
Kohti tryoutia

Ennen kuin Nikke voi aloittaa työt, hän tekee arviointitestit psykologin kanssa sekä kirjoittaa työsopimuksen. Miten ex-ammattiurheilija pärjäsi psykologin haastatteluissa? Katso videolta myös Niken tärkeimmät vinkit henkilölle, joka on menossa ammatin arviointitesteihin! Nikke kertoo lisäksi, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon työsopimusta kirjoittaessa.


Nikke Tryout: Intro

Tulossa:

Jakso 7 – 27.9.2023

Lähetä Nikelle kysymys

Lähetä Nikelle tsemppiviesti tai kysymys! Nikke vastaa tulevilla videoilla kysymyksiin.