28.5.2020 Tarinat

TYÖNTEKIJÄTARINA: Järjestyksenvalvojan kokemuksia – 10 vuotta keikkaa Hartwall Arenalla

Järjestyksenvalvonta on olennainen osa erilaisia tapahtumia. Hartwall Arenan kaikki järjestyksenvalvojat ovat duunissa Eezyn kautta. Millainen on järjestyksenvalvojan työpäivä kirjaimellisesti tapahtumarikkaassa ympäristössä? Entä millaista on olla keikkaa tekevä järjestyksenvalvoja? Kokemuksia työstä kertoo pitkäaikainen työntekijämme, joka on tehnyt keikkaa Hartwall Arenalla yli 10 vuoden ajan muiden töiden ohella.

Järjestyksenvalvojan työ on yhdistelmä rutiineja ja vaihtelevuutta

”- Järjestyksenvalvojana työskentely on rutiininomaista työtä. Tänne on aina helppo ja kiva tulla töihin. Tässä työssä työkaverit vaihtelevat, mutta ydinporukka pysyy samana”, kertoo järjestyksenvalvojana työskentelevä Eezyn työntekijä.

”- Eezyn kautta saa vuorot hyvin varattua. Jos vuoroja pitää vaihtaa tai tulee esteitä päästä töihin, niin ne saa aina järjestettyä. Eezyn kanssa on sujunut hyvin!”

Mistä tavanomainen järjestyksenvalvojan työvuoro koostuu?

Järjestyksenvalvojien ensimmäinen tehtävä on rakentaa ulos aidat, joissa suoritetaan myöhemmin turvatarkastukset. Aitojen rakentamisen jälkeen pidetään työntekijöille briiffi, jossa selviää työvuoron aikana tapahtuvat asiat. Tapahtumiin tullessa ulkona on lipuntarkastajia ja asiakkaille tehdään turvatarkastukset.

”- Briiffissä käydään läpi illan tapahtuma ja siihen kuuluvat mahdolliset erikoisjärjestelyt. Lisäksi vuoroon voi saapua uusia työntekijöitä, niin heidät perehdytetään. Sitten ruvetaan hommiin,” kertoo järjestyksenvalvoja työvuoron etenemisestä.

Järjestyksenvalvontaa arvostetaan – kuukauden työntekijän palkitseminen

Eezy palkitsee kerran kuukaudessa kuukauden työntekijän Hartwall Arenalla. Kuukauden työntekijän palkinnon ojentaa Hartwall Arenan turvallisuuspäällikkö Leo Vilkka.

”- Minulla on tapahtumasta riippuen apunani 80–130 järjestyksenvalvojaa erilaisissa tehtävissä. Jotta järjestyksenvalvonta sujuisi moitteettomasti, panostamme asiakaspalveluun ja asiakkaan tyytyväisyyteen.

Meillä on ollut tapana palkita kerran kuussa kuukauden työntekijä. Tämän kuun palkinto menee pitkäaikaiselle järjestyksenvalvojallemme, joka tänään hoitanut ulkona pakkasessa turvatarkastuksia. Hän on yksi vakituisista vetäjistämme siellä ja työskentelee myös muissa tehtävissä.

Turvatarkastus on tärkeä paikka ja sinne vaaditaan päteviä ihmisiä töihin, jotta hallissa olisi kaikille turvallista. Olen erittäin tyytyväinen hänen työskentelyynsä”, Vilkka kertoo.

Sinustako järjestyksenvalvoja Eezyn asiakasyrityksiin?

Kiinnostaisivatko järjestyksenvalvojan työt? Hae töitä Eezyn kautta! Voit valita juuri sinun aikatauluihisi sopivat työvuorot ja työskennellä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Aivan kuten Hartwall Arenan 10 vuotta keikkaa tehnyt järjestyksenvalvoja, kokemuksia helposta, joustavasta ja omaan elämäntyyliin sopivasta vuokratyöstä on tarjolla niin pitkään kuin vain haluat.

Tarinat