20.11.2020 Blogikirjoitukset

Huippuhiihtäjä Vilma Nissinen ja työelämän latujen raivaaja Eezy jatkavat yhteistyötään

Vilma Nissinen kertoo maajoukkueen leiritykseltä Vuokatista yli kymmenen vuoden takaisista yhteistyön alkuajoista: ”Kajaanissa Eezyn (silloisen VMP:n) paikallinen yrittäjä liittyi useita vuosia sitten tukijoihini, kun olin vasta teini-ikäinen hiihtäjän alku. Yhteistyökumppanuudet ovat yksilölajeissakin kullan arvoisia. Sponsorointi takaa urheilijalle työrauhaa, jotta välineiden, harjoitusleirien ja kisamatkojen kustannuksia saadaan katettua. Suuret kiitokset Eezylle, niin menneestä kuin tulevaisuudestakin!”

Eezyn vuosikymmenien matka pörssiyritykseksi alan tunnetuimmasta perheyrityksestä, on ollut omanlaisensa kasvumatka, kohti työelämän pelikenttien kärkipaikkaa. On ollut hienoa seurata matkan varrella Vilman kehitystä kohti Suomen huippua omassa lajissaan. Sosiaalisen median käytössä Vilma jo onkin vahva tekijä. Jaamme myös yhteisen fiiliksen siitä, että niin Eezy kuin Vilmakin jatkavat vahvaa kehitystään 2020-luvulla! Kannattaa siis hiihtotermein pysyä eezysti peesissämme, lupailee Eezyn ketjujohtaja Johannes Setänen.

Perinteisen logonäkyvyyden lisäksi yhteistyön tulee sisältämään erilaista sosiaalisen median yhteistyötä, seurantaan kannattaa laittaa Instagramissa @vilmanissinen, @eezyhenkilostopalvelut, #munjuttu, #eezy, #vapaustehdä, #vapaustyöhön, #eezystipeesissä, #eezystikeulassa ja #unelmientyöelämä. Lisäksi olosuhteiden salliessa järjestetään yhteisiä tilaisuuksia sekä muuta mitä huippuhiihtäjän kisakalenteri antaa myöden.

Faktalaatikko: Vilma Nissinen

  • Vilma teki kansainvälisen läpimurtonsa kaudella 19-20 ja kuului mm. Suomen joukkueeseen Tour de Skillä.
  • Kotimaisissa kilpailuissa viime kaudella saavutuksina oli mm. henkilökohtainen SM-pronssi P10km ja pariviestin SM-kulta yhdessä Katri Lylynperän kanssa Vuokatti Ski Teamin joukkueessa.
  • Juuri 23-vuotta täyttäneen Vilman päätavoite kaudelle 20-21 on MM-hiihdot Saksan Oberstdorfissa.

Eezy toivottaa jatkosopimuksen kunniaksi Vilmalle terveyttä kroppaan ja päähän, myös voimaa tasatyöntöihin, sekä suotuisia liukuja alamäkiin!

Mikäli, sinä yrityspäättäjä tai työhakija kaipaat vauhtia työelämäsi mutkiin, niin matka on hyvä aloittaa osoitteesta www.eezy.fi

Lisätietoja:

Johannes Setänen, ketjujohtaja, Eezy VMP, johannes.setanen@eezy.fi, 040 307 5052

Hannu Koivusalo, Vilma Nissisen manageri hannu.koivusalo@vuokatti.net, 050 407 7500

Blogikirjoitukset