Rakennusala

Työntekijöitä rakennusalalle ympäri Suomen

Tarvitsetko rakennusalalle luotettavia ja ammattitaitoisia työntekijöitä? Eezy Henkilöstöpalvelut on ratkaisusi, oli kyseessä saneeraus- tai uudisrakennuskohde! Me hoidamme rekrytointiprosessin ammattitaidolla ja löydämme nopeasti sopivat tekijät aputyöntekijöistä ammattilaisiin, jotka työskentelevät joustavasti sinun yrityksesi tarpeiden ja toimintapojen mukaisesti.

Tarjoamme laadukasta ja monipuolista työvoimaa rakennusalalle eri työmaavaiheisiin ja tehtäviin. Meillä on laaja verkosto kotimaisia ja kansainvälisiä työntekijöitä, joten löydämme aina oikean henkilön tarpeisiisi. Osaajaverkostostamme löytyy esimerkiksi rakennus- ja kirvesmiehiä, timpureita, maalareita, työmaapäälliköitä, raudoittajia, muurareita, sähköasentajia, rakennussiivoajia, toimihenkilöitä ja muita rakennusalan osaajia.

Kartoitamme yhdessä kanssasi rakennustyöntekijöiden tarvittavan osaamistason ja pätevyysvaatimukset. Voit luottaa vankkaan rakennusalan tuntemukseemme, sillä yli 30 vuoden kokemuksemme myötä tunnemme alan ja rekrytoimme aina parhaat osaajat.

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua löytämään juuri sopivat työntekijät rakennusalallesi.

Yritysasiakkaan yhteydenottopyyntö

Kuinka voimme auttaa sinun yritystäsi henkilöstöasioissa? Täytä oheinen lomake, niin olemme pian yhteydessä.