15.9.2021 Blogikirjoitukset

Uusia toimistolla ja eezysti osaajia toimistoille – kolme vinkkiä uuden työn aloittajille

Eezyn toimistotoimialalla, tuttavallisemmin ”officen” uudet HR-puolen vahvistuksemme Saara Helsingistä ja Pauliina Tampereelta kirjoittelivat kokemuksistaan, työpöydällään olevista hakutoimeksiannoistaan ja antavat kolme vinkkiä uudessa työpaikassa aloittaville.

Hei! Olen Saara Rouvinen ja yhdessä Pauliina Sutelan kanssa työskentelemme osana Office-tiimiä. Me etsimme pääsääntöisesti toimisto-, hallinto-, aspa- & myyntialoille osaajia, esimerkiksi kirjanpitäjiä, laskuttajia, koordinaattoreita ja asiakaspalvelijoita. Meidän kauttamme voit työllistyä, vaikka minkä alan yrityksiin!

”Luodaan onnistuneita työkokemuksia! Päivittäiseen työhömme kuuluu yksinkertaisesti yhdistää työ ja tekijä. Mietin aina ennen Eezylle tuloa, miten ihmiset päätyvät rekrytointihommiin ja millaisia onnistumisen tunteita rekrytoijat mahtavatkaan kokea!”

Osaamiseen luotetaan – aitoja onnistumisen tunteita

Olemme molemmat uusia eezyläisiä, aloitimme tänä kesänä hommat, mutta se ei ole tahtia hidastanut! Meidät on otettu todella hyvin vastaan ja osaamiseemme on luotettu vaativimmissakin tehtävissä. Olemme molemmat kokeneet, että juuri näissä hommissa tulee aitoja onnistumisen tunteita, varsinkin kun on työntekijän matkassa aina ensimmäisestä kontaktoinnista työsuhteeseen saakka.

Vaikka itse työskentelen Helsingissä ja Pauliina Tampereella, teemme silti töitä yhdessä. Rekrytointeja hoidamme usein yhdessä tiimin kanssa ja konsultointiapu on vain yhden Teams-viestin tai soiton päässä. Tähän mennessä olemme päässeet rekrytoimaan muun muassa palveluneuvojia, asiakaspalvelijoita ja tallentajia.

”Tässä työssä tulee mukavana sivutuotteena se, kun pääsee tutustumaan niin moneen eri yritykseen ja ihmiseen!”

Tällä hetkellä meillä haussa esimerkiksi Tampereella palveluneuvojia Elenialle, osa-aikainen koordinaattori Estrellan asiakaspalveluun/markkinointiin joustavilla työajoilla Helsingissä ja pian tulossa kaksi tutkimusassistentinkin paikkaa nopeasti täytettäväksi. Näiden lisäksi käymme päivittäin läpi osaajapankkiamme ja avoimia hakemuksia eli meille kannattaa oma CV ja hakemus käydä naputtelemassa, niin voit ripeälläkin aikataululla löytää itsesi uudelta työpaikalta!

Vinkit uudessa työssä aloittaville

  1. Ole rohkeasti oma itsesi! Kun luotat itseesi, myös sinuun luotetaan.
  2. Kysy ja kuuntele! Mieti ja selvitä ensin itse, mutta älä arkaile kysyä apua kollegoilta, esihenkilöltä tai kaverilta, kun työpöydällesi tupsahtaa homma, josta et ole täysin perillä.
  3. Vuokratyöntekijänä on tärkeää tutustua Eezyn ohjeistuksiin, kuten tuntikirjauskäytäntöihin. Asiakasyrityksessä työskentelyyn liittyvän perehdytyksen lisäksi tärkeitä asioita ovat mm. taukoihin, koronasäännöksiin ja oman puhelimen käyttöön liittyvät asiat ja ohjeistukset.

Hyvin se menee! Positiivista asennetta ja työn iloa syksyysi toivottelee,
Saara Rouvinen, HR-assistentti, Eezy Office

Blogikirjoitukset