15.11.2023 Uutiset

Uusi yrittäjä Eezyn Porvoon ja Kotkan toimipisteissä: ”Autamme paikallisia yrityksiä ja osaajia niin nousu- kuin laskusuhdanteen aikana”

Yritykset tarvitsevat joustoa ja apua työvoimatarpeisiinsa, ja eri alojen osaajat laajoja työmahdollisuuksia. Henkilöstöpalvelualan pioneerilla Eezyllä on yli 30 vuoden kokemus mm. henkilöstövuokrauksesta, ja alan laajin valtakunnallinen toimipisteverkosto. Nyt vetovastuu on vaihtumassa yhtiön Porvoon ja Kotkan toimipisteissä.

Tähän saakka Eezyn Porvoon ja Kotkan toimipisteitä on luotsannut Jaanamaija Hapuoja, jolla on takanaan kunnioitettava 20 vuoden ura Eezyllä. Jaanamaija aloitti ketjun franchising-yrittäjänä Porvoossa jo vuonna 2003, jolloin yhtiö tunnettiin vielä nimellä Varamiespalvelu. Vuonna 2019 hän otti haltuunsa myös Eezyn Kotkan toimipisteen.

Eezyn Porvoo-Kotkan yksikkö on kehittynyt Jaanamaija Hapuojan ohjauksessa erinomaisesti; esimerkiksi vuonna 2022 haasteellisista suhdanteista huolimatta yhtiö kasvatti liikevaihtoaan lähes kolmanneksella. Lisäksi Eezyn mittausten mukaan ketjun franchising-toimipisteistä Porvoo-Kotkan asiakkaat ovat kaikista tyytyväisimpiä. 

Jaanamaija on saanut vuosien varrella tunnustusta ansioituneesta työstään: hänet on muun muassa palkittu kahdesti Eezy-ketjun parhaana yrittäjänä, valittu kolmen parhaan yrittäjän joukkoon Suomen Franchising-yrittäjien Franny Awards 2023 -gaalassa. Tuoreimpana saavutuksena hän oli ehdolla Porvoon vuoden 2023 yrittäjäksi. 

”Vuosien varrella olen ilokseni päässyt tutustumaan monipuolisesti porvoolaisiin ja kotkalaisiin ihmisiin ja yrityksiin. Työntekijän ja asiakasyrityksen yhdistymiseen ei koskaan kyllästy ja se on ehdottomasti tämän työn suola. Ensimmäinen merkittävä askel urallani oli oman toimihenkilön palkkaaminen. Menestymiseni resepti onkin ollut aina se, että olen onnistunut rekrytoimaan rinnalleni huipputyyppejä ja uskaltanut rohkeasti kasvattaa toimintaa ketjun vahvalla tuella”, Jaanamaija Hapuoja kertoo. ”Olen kiitollinen siitä, että olen pystynyt näiden vuosikymmenien aikana työllistämään tuhansia työntekijöitä ja auttamaan satoja yrityksiä heidän henkilöstöhaasteissaan. Koen, että tekemäni työ on ollut yhteiskunnallisestikin tärkeää”, hän jatkaa.

Uusi yrittäjä on tuttu niin työntekijä- kuin yritysasiakkaille 

Joulukuussa Eezyn Porvoon-Kotkan alueella on koittamassa uusi aika, sillä Jaanamaija on astumassa sivuun pitkän uran jälkeen ja vetovastuun ottaa Eezy Porvoossa vuodesta 2015 työskennellyt aluepäällikkö Hanna Malmberg. Yrittäjän vaihtuminen tapahtuu sulavasti, sillä kokemuksensa myötä Hanna tuntee sekä yritys- että työntekijäasiakkaat läpikotaisin.

”Se, että tunnemme sekä ihmiset että yritykset, on liiketoimintamme ydintä. Paras yhteistyö syntyy, kun oikeat henkilöt kohtaavat oikeassa paikassa. Eezy on porvoolaisten ja kotkalaisten yritysten sekä työnhakijoiden tukena kaikissa tilanteissa: talouden nousukausilla autamme asiakasyrityksiämme löytämään henkilöstöresurssit kasvun tukemiseen ja laskusuhdanteiden aikana puolestaan panostamme työnhakijoiden työllistämiseen kaikilla mahdollisilla keinoilla”, hän tiivistää. 

Eezy Porvoo-Kotka on merkittävä työllistäjä paikallisesti, sillä vuonna 2022 yritys maksoi palkkaa yli 400 työntekijälle.

”Me Eezyllä ymmärrämme hyvin työmarkkinoiden kokonaiskuvaa ja pyrimme työllistämään mahdollisimman paljon työnhakijoita juuri heille sopivalla tavalla. Työntekijöidemme iät vaihtelevat 16-vuotiaista kahdeksankymppisiin, ja he tulevat monenlaisista taustoista.”, Hanna Malmberg kertoo.

Eezyn kautta on mahdollista tehdä sekä kokoaikaisia töitä että joustavia keikkatöitä oman aikataulun mukaan. Malmberg korostaa työn yhteiskunnallista sekä sosiaalista merkitystä:

”Jokainen työllistetty henkilö tuottaa yhteiskunnalle verorahoja, mutta tätäkin tärkeämpää on mielestäni työn tuoma sosiaalinen merkitys yksilölle. Työnteon pitää olla tekijälleen kannattavaa ja ennen kaikkea mielekästä. Meidän tehtävämme on auttaa ihmisiä työllistymään oman kiinnostuksen ja elämäntilanteen mukaiseen työhön. Tyytyväinen työntekijä on motivoituneempi, joten yksilölähtöisestä tavastamme rekrytoida hyötyvät myös asiakasyrityksemme.” Hanna painottaa.

Lisätiedot:

Hanna Malmberg

hanna.malmberg@eezy.fi

0449812490

Uutiset