TYÖNTEKIJÄTARINA: Eezyn RekryKoulutus on vaihtoehtoinen tie työllistyä

Eezy on mukana luomassa onnistuneita työkokemuksia monella eri osa-alueella. Yksi näistä on Eezyn tarjoamat koulutuspalvelut. Koulutusten avulla voi joko täydentää omaa ammattiosaamistaan tai hankkia täysin uuden ammatin alalta, jolta ei aiempaa kokemusta löydy.

Kuljetuspalvelut.com:illa työskentelevä Petri Kota-Aho päätti tehdä radikaalin alanvaihdoksen graafiselta alalta nosturiauton kuljettajaksi. Nykyään hän tekee työkseen rakennustarvikeajoa.

– Selailin nettiä, koska alanvaihdos oli ajankohtainen ja löysin tämän Eezyn tarjoaman koulutuksen, hän kertoo.

Koulutuksen myötä saatu uusi ammatti mahdollisti myös uudelle paikkakunnalle muuton. Kota-Aho ei ollut tehnyt logistiikka-alan töitä päivätyökseen, mutta kokemusta oli jo hieman ehtinyt kertyä ennen koulutukseen osallistumista.

– Tärkeintä koulutuksessa oli ammattipätevyyksien päivittäminen. Ajokorttiluokka minulla riitti jo ennestään. Sitten, kun ne oli suorittanut, niin se oli aika työssäoppimispainotteista, mikä oli ihan hyvä systeemi.

Parasta kuljetustyössä on Kota-Ahon mukaan vaihtelevuus ja se, ettei aamulla voi tietää tarkalleen, mitä päivä tuo tullessaan. Se tuo toisaalta mukanaan myös työaikojen epävarmuuden.

– Työaika ei ole kovin tarkka ja se muuntautuu yleensä päivän aikana.

Kota-Aho kertoo suosittelevansa uudelleenkouluttautumista myös muille.

– Kyllä suosittelen RekryKoulutusta. Jos on tarvetta , niin tämä on yksi hyvä tie työllistyä.

Blogikirjoitukset