4.10.2020 Blogikirjoitukset

Taru Tuukkanen pussittaa koreja myös kiinteistömaailmassa

Pitkän urheilu-uran koripallossa tehnyt Taru Tuukkanen työllistyi Eezy Unitedin kautta toukokuussa Roof Groupiin kiinteistönvälitysalalle. Koripallo jatkuu edelleen SM-tasolla töiden ohella. Lähes valmis liiketalouden tradenomi innostui alan kilpailullisuudesta heti, vaikka alun perin Taru ei ollut osannut ajatella itseään kyseiselle alalle.

”Keväällä sain vinkin Eezy Unitedin olemassaolosta ja otin saman tien heihin yhteyttä. Antti-Jussi Niemi haastatteli minua heti alkuun. En ollut täysin varma, mitä työtä haluaisin tehdä, mutta AJ otti minuun pian yhteyttä haastattelun jälkeen Roof Groupin työhön liittyen. Kiinnostuin, ja pääsin aloittamaan työt nopealla aikataululla”, Taru kommentoi työllistymistään.

Heti alkuun Taru sai kattavan koulutuksen alalle, jonka jälkeen asuntojen välitys alkoi vauhdilla. Koripalloilija oppi nopeasti ja sai paljon vastuuta ja tukea jo alkutaipaleella, joka kasvatti itseluottamusta. Itseluottamuksen ja kokemuksen kautta Tarun rohkeus myyntityöhön kasvoi, jonka kautta hän sai myös onnistumisia.

”Tällä alalla tarvitsee kovan pään, että pärjää. Urheilun kautta tulleesta paineensietokyvystä ja epäonnistumisten käsittelystä on ollut todella paljon hyötyä juuri tässä työssä. Arviokäynneistä jos konvertoi 40% toimeksiannoiksi, on se todella kova prosentti. Niinpä kielteisiä vastauksia tulee paljon, vaikka tekisi työt kuinka hyvin. Iso kiitos työurani onnistuneesta alkutaipaleesta kuuluu Roof Groupin Niko Koivistolle ja Roni Porokaralle, jotka luottivat kykyihini alusta asti.”, Taru kiittelee.

Onnistuminen työelämässä palkittiin, kun Taru sai tunnustuksen hyvästä työstään Roof Groupin kuukauden työntekijänä elokuussa. ”Kukaan ei odottanut, että minulla alkaisi niin hyvin. Minulla ei ollut entuudestaan asiakaspohjaa, mutta onnistuin silti saamaan heti alkuun toimeksiantoja ja myyntiä. Elokuussa sitten toimeksiantoja tuli vielä lisää, joka johti siihen, että taisin olla syyskuussa firman neljän eniten myyneen joukossa. Palkinto tulikin siis monen onnistumisen summana”, Taru kertoo.

Alkukesästä Taru ei ollut vielä varma urheilu-uran jatkumisesta, kun uusi työ oli tempaissut hänet mukanaan. ”Olin niin innoissani tästä uudesta työstä ja mietin, että ei haittaisi, vaikka koripallo jäisikin nyt pois. Työ alkoi kuitenkin sujua enemmän rutiinilla heinäkuun jälkeen, jolloin ajatus pelaamisesta palasi.” Joukkue löytyi Espoosta, Naisten Korisliigaa pelaavasta Tapiolan Hongasta. ”Meillä on nuori joukkue ja itse tuon sitä kuuluisaa kokemusta joukkueeseen. Naisten Korisliiga on kovatasoinen, mutta nopealla päällä koitan korvata hitaat jalat”, Taru naurahtaa.

Tällä hetkellä Taru ei havittele jatkuvaa myyntiennätysten rikkomista, vaan keskittyy pyörittämään arkea työn ja koripallon välillä. ”Haluan antaa kaikkeni jokaiselle asiakkaalleni, mutta myös pelata koripalloa. Tavoitteena on kuitenkin koko ajan kasvattaa asiakaskuntaa ja saada arki hyvin toimimaan, jolloin tulevaisuudessa minulla on hyvät pohjat myyntiennätystenkin rikkomiseen. Haluan menestyä, mutta vielä ei tarvitse olla paras. Tällä hetkellä minulle tärkeintä on luoda positiivisia asiakaskokemuksia kaikille, jotka luottavat asuntonsa käsiini.” Koripallon puolella Taru haluaa viedä joukkueen seuraavaan pisteeseen, ja joukkueurheilutausta näkyy myös Tarun tavoitteissa työelämässä: ”Lisäksi olisi todella hienoa, jos pystyisin osaltani nostamaan Roof Groupia vielä tunnetummaksi.”

Loppuun Taru haluaa kehottaa myös muita urheilijoita olemaan yhteydessä Eezy Unitediin: ”Suosittelen olemaan rohkeasti yhteydessä Eezy Unitediin, kun työasiat mietityttävät. Itselläni ei ollut mitään selkeää suuntaa, mutta Eezy Unitedin avulla löysin itselleni täydellisesti sopivan työn. En olisi tässä pisteessä nyt, jos keväällä en olisi laittanut viestiä Eezy Unitedille.”

Toukokuussa alkanut Tarun täysin uusi työura on saanut hienon alun ja tie menestykseen on nyt auki. Haluamme toivottaa Tarulle kaikkea hyvää tuleviin haasteisiin niin työelämässä kuin koripallon parissakin. Tarun työhön voit tutustua vielä tarkemmin osoitteessa www.tarutuukkanen.fi.

Blogikirjoitukset