20.10.2022 Uutiset

Suomen ensimmäinen maahanmuuttajien työllistämiseen erikoistunut henkilöstövuokrausyritys Eezy Shine avaa palvelupisteen 25.10.2022 Helsingin Itäkeskukseen

Eezy-konserniin kuuluva Eezy Shine Oy on Suomen ensimmäinen vain maahanmuuttajien erityistarpeisiin keskittynyt henkilöstövuokrausyhtiö. Eezy Shine avaa palvelupisteen Helsingin Itäkeskukseen 25.10.2022. 

”Tavoitteenamme on antaa kaikille yhtäläiset ja tasavertaiset mahdollisuudet pärjätä yhteiskunnassamme, vähentää ennakkoluuloja sekä parantaa yhteenkuuluvuutta maahanmuuttajien ja kantaväestön kesken”, kertoo Eezy Shinen liiketoimintajohtaja Shaho Jaff.  

Shaho Jaff itse puhuu neljäätoista kieltä, on asunut lukuisissa eri maissa ja kohtaa henkilökohtaisesti eri kulttuureista lähtöisin olevia, työtä etsiviä maahanmuuttajia päivittäin. 

”Ennen työnhakuprosessin alkamista kokeneet ja osaavat asiantuntijamme haastattelevat työntekijät henkilökohtaisesti. Tarkan kartoituksen tavoitteena on löytää jokaiselle juuri itsensä näköinen työpaikka. Palvelumme on työnhakijalle maksutonta.”  

Maahanmuuttajat tuovat työyhteisöihin uudenlaista osaamista, ajatusmalleja ja näkökulmia. Yritykset voivat saada monikulttuurisesta työyhteisöstä myös huomattavaa kilpailuetua kansainvälistyvillä markkinoilla. 

”Suomi kärsii työvoimapulasta samaan aikaan, kun suuri ja vauhdilla kasvava määrä ammattitaitoisia ja työhaluisia maahanmuuttajia on työtä vailla. Heidän työllistymisensä helpottaminen kaikin keinoin on koko yhteiskuntamme kannalta ensiarvoisen tärkeää. Olemme erittäin iloisia, että voimme auttaa yrityksiä, työnhakijoita ja Suomen työllistymistä tällä uraauurtavalla tavalla.” kertoo Sami Asikainen, Eezy Oyj:n toimitusjohtaja. 

Yritysten edustajat ovat tervetulleita Eezy Shinen avajaisiin 25.10. klo 10-12 osoitteeseen Turunlinnantie 2, 00930 Helsinki. Työnhakijoille avajaisia vietetään avoimin ovin klo 12-18. 
  
Lisätietoja antavat: 

Shaho Jaff 
Liiketoimintajohtaja, Eezy Shine Oy 
+358 44 7093746 shaho.jaff@eezy.fi

Sami Asikainen
Toimitusjohtaja, Eezy Oyj
+358 40 7009915 sami.asikainen@eezy.fi

Uutiset