16.9.2020 Blogikirjoitukset

Rekrytoinnin ja suorahaun pioneerit yhdistävät voimansa

Eezy Personnel on yksi Suomen tunnetuimmista suorahaun ja rekrytoinnin yrityksistä. Vuonna 1985 perustettu yritys työllistää yli 50 rekrytoinnin asiantuntijaa ja tekee vuosittain yli 500 vaativaa rekrytointia ja yli 5 000 henkilöarviointia.

Vuonna 1978 perustettu Jaakko Lehto Executive Search Oy on yksi Suomen vanhimmista suorahakuyrityksistä erikoistuen johdon, asiantuntijoiden ja hallitusjäsenten suorahakuihin sekä kansainvälisiin hakuihin. ProMotive Oy on toiminut uudelleensijoituspalveluiden uranuurtajana vuodesta 2000 asti erikoistuen henkilöstön ja johdon uudelleensijoitukseen muutostilanteissa, kuten erilaisissa irtisanomistilanteissa sekä muutosturvan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Promotiven uudelleensijoitettavista saa uuden työ- tai opiskelupaikan yhdeksän henkilöä kymmenestä.

”Suorahakupalvelut ovat tärkeä osa Eezyn toimintaa ja asiakaspalveluamme. Kaupan myötä vahvistamme etenkin pääkaupunkiseudun alueen head hunting -tiimiämme. Lisäksi Eezy vahvistaa merkittävästi asemaansa uudelleensijoituksen ja muutosturvan toteuttajana teollisuudessa ja myös muilla toimialoilla. Tavoitteenamme on olla työelämän merkittävin toimija. Olen iloinen, että saamme kaupan mukana joukkoomme kokeneita ja osaavia ammattilaisia, jotka ovat viemässä osaamisellaan koko Eezyn strategiaa eteenpäin”, Eezy-konsernin toimitusjohtaja Sami Asikainen kommentoi.

Liiketoimintakaupan myötä Eezy Personnel vahvistaa asemaansa yhtenä rekrytointialan suurimmista yrityksistä noin 8 miljoonan euron yhteenlasketulla liikevaihdolla vuonna 2019. Yhtiö työllistää yli 60 suorahakujen, rekrytoinnin ja uudelleensijoittamisen asiantuntijaa. Yhtiön liiketoimintajohtajaksi nimitetään Thomas Hynninen. Thomas on myynnin ja asiakkuuksien johtamisen kokenut ammattilainen, jolla on pitkä kokemus henkilöstöpalvelualalta. Viimeksi hän toimi Terveystalon yritysmyynnistä ja asiakkuuksista vastaavana johtajana.

”Kahden suorahaun, henkilöarviointien ja rekrytoinnin pioneerin voimien yhdistäminen mahdollistaa entistä laadukkaamman palvelun tarjoamisen asiakkaillemme. Lähes 100 vuoden yhteenlasketulla kokemuksella ja yhtenä rekrytointi-, suorahaku- ja uudelleensijoittumisalan suurimmista olemme auttamassa suomalaista työelämää menestymään poikkeusaikojen ylitse”, Eezy Personnellin liiketoimintajohtajana aloittava Thomas Hynninen sanoo.

Lisätietoja:

Sami Asikainen
toimitusjohtaja
sami.asikainen@eezy.fi
puh. +358 (0)40 700 9915

Pasi Papunen
Promotive-yhtiöt, hallituksen puheenjohtaja
pasi.papunen@gmail.com
puh. +359 (0)40 501 3128

Kuvassa vasemmalta oikealle Promotiveltä Thomas Hynninen, Eezyn toimitusjohtaja Sami Asikainen, Promotive-yhtiöiden Pasi Papunen ja Heikki Laakso. Kuva Sam Jamsen.

Blogikirjoitukset