17.3.2022 Tarinat

ONNISTUMISTARINA – Voittajafiilikseen asiakaspalvelussa Eezyn avulla!

Kangasalalainen Taina Harinen koki viime syksynä osuvan onnenpotkun tultuaan valituksi Eezyn kautta toimistotöihin verkkopalveluyhtiö ja energian alan palvelutuottaja Elenialle. Asiakaspalvelualan ammattilainen oli jo pitkään halunnut kokeilla siipiään toimiston puolella työssä, jossa oleellisessa osassa olisi asiakkaiden kanssa työskentely.

-Löysin Eezyn nettisivuilta kiinnostavan työilmoituksen asiakaspalvelutehtävästä ja lähetin heti hakemukseni. Tämä paikka oli kuitenkin jo ehtinyt täyttyä, mutta Eezyltä otettiin minuun uudestaan yhteyttä ja tiedusteltiin, olisinko kiinnostunut tästä paikasta. Ja minähän olin! Taina kertoo iloisena.

Taina aloitti työt viime lokakuussa ja on viihtynyt erinomaisesti. Kahden viikon intensiivisen perehdytysjakson jälkeen hänen työnkuvansa koostuu asiakkaiden palvelemisesta puhelimen, sähköpostin sekä chatin välityksellä. Harinen saa vaikuttaa työssään ihmisten arjen toimimiseen ja hän kokee työnsä tärkeäksi.

-Sähköasiat saattavat kuulostaa vähän mauttomilta ja hajuttomilta. Tilanne kuitenkin muuttuu välittömästi, kun joku asia ei enää toimikaan odotetusti. On hienoa tietää, että voin auttaa ihmisten arkea rullaamaan paremmin.

Käännetään kokemuksia positiivisiksi

Vaikka Taina on ehtinyt työskennellä uudessa pestissään vasta muutaman kuukauden ajan, on hän jo päässyt kokemaan lukuisia onnistumisia.

-Olen löytänyt todella hyvän tavan keskustella asiakkaiden kanssa niin, että saan käännettyä heidän mahdolliset negatiiviset kokemuksensa positiivisiksi. Siitä tulee todellinen voittajafiilis, kun asiakaspalvelutilanteet päättyvät kaikkien osalta mukavasti!

-Olemme tehneet Eezyn kanssa monta vuotta yhteistyötä. Yhteistyömme sujuu mutkattomasti, Eezyllä on hyvä näkemys meidän tarpeista ja olemmekin saaneet hyviä tyyppejä joukkoomme heidän avullaan. Yksi asia mistä meitä eritoten kiitellään, on meidän elenialainen yhteishenki toisten auttamisessa. Lisäksi meillä asiakaspalvelussa panostamme kunnolliseen perehdytykseen. Taina onkin supertyyppi! Taina on omaksunut alan koukerot ja toimintamallit äärimmäisen nopeasti. Lisäksi Taina on erinomainen asiakkaiden kanssa ja päivän aikana ehtii ratkomaan monen asiakkaan pulmat. – Eija Suikkanen, palvelupäällikkö

Myös Eezyn kanssa kaikki on sujunut hyvin. Tainalla on entuudestaan kokemusta monesta eri henkilöstövuokrausyrityksestä, mutta hän kehuu Eezyn olevan ehdottomasti ”näkymättömin” Eezyn kautta työskentely on sujunut niin hyvin, että välillä tuntuu, kuin sitä ei tässä välissä olisikaan. Lisäksi olen saanut yhteyshenkilöni kiinni aina tarvittaessa, joten minulla on pelkästään hyvää sanottavaa Eezystä.

Yksi työelämän unelma Tainalla kuitenkin vielä on toteutettavana.

-Haluaisin jonakin päivänä työskennellä asiantuntijan tehtävässä niin, että minulla olisi myös muutama alainen. Se on minun työelämän haaveeni.

Tarinat