19.9.2023 Uutiset

Muutamme Helsingissä Pasilan Maistraatinporttiin 9.10.2023 alkaen

Eezyn Helsingin toiminnot muuttavat Maistraatinporttiin Pasilaan. Uudet toimitilat keskittävät saman katon alle kaikki Eezyn yksiköt.

Eezy on Suomen monipuolisin työelämän asiantuntijatalo, ja jatkossa saman katon alta löytyvät monipuoliset työelämäpalvelut johtamisen valmennuksista ja yrityskulttuurien muotoilusta aina kevytyrittäjäpalveluihin ja työvoiman vuokraukseen. Uudet toimitilat tiivistävät Eezyn toimintojen välistä yhteistyötä.

Asiakkaille muutto näkyy entistä parempina kulkuyhteyksinä. Uudet toimitilat ovat aivan kauppakeskus Triplan vieressä. Maistraatinporttiin on helppo tulla pääkaupunkiseudun sisältä, mutta myös kauempaa. Saapuminen onnistuu julkisilla yhteyksillä ja omalla autolla.

Ainutlaatuiset tilat palvelevat erilaisia asiakkaita

Eezyn tiloja eivät käytä vain Eezyn asiantuntijat, vaan niissä vierailee myös muita kävijöitä. Uudet tilat ovat palvelevat sekä henkilöarvioinneissa, koulutuksissa ja haastatteluissa kävijöitä että työvarusteita noutavia vuokratyöntekijöitä.

Maistraatinportti on uniikki rakennus, jonka remontointi on toteutettu alkuperäistä postmodernia arkkitehtuuria kunnioittaen. Samalla vastuullisuus on huomioitu: YIT:n mukaan peruskorjaus tehdään kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja rakennukselle haetaan kultatason LEED-sertifikaattia.

Oletko tulossa Maistraatinporttiin?

Uusi osoitteemme on Maistraatinportti 1, 00240 Helsinki. Löydät meidät uudelta toimistolta 9.10.2023 alkaen. Tervetuloa!

Uutiset