22.7.2021 Blogikirjoitukset

”Meillä on hyviä kokemuksia urheilijoiden palkkaamisesta sesonkityöhön” – Useita urheilijoita työllistyi kesäksi Rolanille

Erityisesti talvilajien urheilijat etsivät keväällä ahkerasti kesätöitä, ja useampi urheilija työllistyi Eezy Unitedin kautta kesäksi Rolanille. Rolan on viisaan liikkumisen palveluiden tuottaja, joka toimii Suomessa valtakunnallisesti. Yritys pitää uudenaikaiset liikkumisvälineet liikenteessä ja kunnossa. Rolanin toimitusjohtaja Kimmo Hanhinen kertoo urheilijoiden pärjäävän hyvin aktiivisessa työssä ja osoittaneen ahkeruutta ja tunnollisuutta työtehtävissään.

– Kesäisin tarvitsemme vähän enemmän työntekijöitä ja meillä on usealta vuodelta hyviä kokemuksia urheilijoiden palkkaamisesta sesonkityöhön. Urheilijat ovat motivoituneita, tiimityöskentely sujuu hyvin ja tavoitteiden asettaminen tulee urheilijoilta luonnostaan. Meillä Rolanilla pääsee vaikuttamaan työaikoihin ja näin myös urheilun yhdistäminen työn kanssa onnistuu hyvin.

”Itselläni on taustalla selän loukkaantumisia, niin tämä työ sopi minulle hyvin”

Yksi Rolanille kesäksi työllistyneistä on jääkiekkoilija Jonne Väyrynen, joka sai Eezy Unitedin kautta kesätöitä. Jonnen taustalla loukkaantumiset vaikuttivat myös sopivaa kesätyötä etsiessä.

– Itselläni on taustalla selän loukkaantumisia, niin esimerkiksi varastoilla en pystyisi työskentelemään. Eezy United otti minuun sitten yhteyttä, että Rolanilla voisi olla sopivaa työtä tarjolla. Tämä työ (Rolanilla) on sopinut minulle hyvin ja olen pärjännyt hyvin selän puolesta.

Osa-aikainen työ ja joustavat työajat mahdollistavat hyvin harjoittelun ja työn yhdistämisen.

– Rolanilla saa itse vaikuttaa työvuoroihin. Kun aamulla on jää- ja saliharjoitus, niin silloin iltavuoro sopii rytmiin hyvin. Olen myös jaksanut hyvin niin töissä kuin treeneissäkin ja kuormitusta ei ole ollut liikaa.

Ilmari Pitkänen suosittelee Eezy Unitedia kaikille urheilijoille

Rolanille työllistyi myös vuosi sitten jääkiekkouransa lopettanut Ilmari Pitkänen. Entisen kiekkoilijan suurin mielenkiinto työuralla on mediapuolen töissä, mutta kesä näytti siltä, että lisätöille olisi vielä tarvetta.

– Otin Eezy Unitediin yhteyttä, kun etsin lisäduunia. Olen seurannut Eezy Unitedia jo pidempään ja tiedän useampia urheilijoita, jotka ovat saaneet töitä tätä kautta. Helpon ja nopean yhteistyön kautta pääsin Rolanille töihin, joka on sopinut tähän hetkeen hyvin.

– Oman kokemuksen perusteella pystyn suosittelemaan kaikille urheilijoille Eezy Unitedia. Rolanilla on useita urheilijoita töissä, jotka pystyvät sopimaan treenit työnantajan kanssa ja yhdistämään työn ja harjoittelun. Urheilusta tulee myös paljon hyviä ominaisuuksia, joita urheilija pystyy hyödyntämään työelämässä, kuten esimerkiksi oma-aloitteisuus, muiden huomiointi ja tiimissä toimiminen, vastuun ottaminen, sekä yhteisen päämäärän eteen työn tekeminen.

Blogikirjoitukset