Voita liput Huuhkajien peliin!

Haluatko voittaa liput jalkapallon Suomi-Slovenia EM-karsintaotteluun?

  • Milloin: perjantaina 16. kesäkuuta 2023 klo 19.00
  • Missä: Helsingin Olympiastadion

Arvomme neljä kappaletta kahden hengen lippupakettia. Osallistu arvontaan jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella 8.6.2023 mennessä. Henkilötietoja käytetään vain arvonnan järjestämiseen. Arvonta suoritetaan 9.6.2023 ja voittajille ilmoitetaan sähköpostilla.

Osallistu arvontaan:

Arvonnan säännöt:

Järjestäjä

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy
Itämerenkatu 3, 00180 Helsinki.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 25.5.-8.6.2023

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua jättämällä yhteystietonsa tällä sivulla olevalle lomakkeelle. Osallistujan on jätettävä sähköpostiosoite, sillä ilman sitä palkintoa ei voi toimittaa. Järjestäjä ei vastaa, mikäli osallistujalla ilmenee esimerkiksi tietotekninen este kampanjaan osallistumiseen.

Voittajan valinta ja palkinto

Järjestäjä arpoo 9.6.2023 klo 9 neljä voittajaa, joista kukin voittaa lippupaketin, johon sisältyy kaksi lippua Suomi-Slovakia -jalkapallo-otteluun Helsingin Olympiastadionilla 16.6.2023 klo 19.00. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 12.6.2023 klo 9 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto arpomatta.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei vastaa mistään palkinnon käyttämisestä syntyvästä vahingosta tai muista kuluista.