Rakennamme tulevaisuuden Suomea – tule mukaan!

Valoo

Valonnopeudella kasvava Valoo on valokuitumarkkinoiden raikkain ja rohkein toimija. Tuomme laadukkaat, kestävät ja nopeat valokuituyhteydet mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville. Valoo on yksinkertainen paketti, jossa asiakkaamme saa yhdellä sopimuksella sekä fyysisen valokuituliittymän että laajakaistan.

Olisiko tässä sinulle mahdollisuus saada onnistunut työkokemus? Voit olla joko alan ammattilainen tai jonkin verran kokemusta omaava reipas myyntihenkinen työntekijä! Jos kiinnostuit, niin jatkahan lukemista!

Myyntineuvottelijanamme olet keskeisessä roolissa Valoon ilosanoman jalkauttamisessa sekä priiman asiakaskokemuksen tuottamisessa.

Työssä kohtaat asiakkaita pääosin heidän kotonaan, mutta myös puhelimen välityksellä. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jonka sydäntä lähellä ovat niin huikea asiakaskokemus kuin aidot kohtaamisetkin.

Alkuun saat hyvän perehdytyksen ja myyntialueen vastaavan sekä tiimin tuki on aina apunasi.

Valoolla on yhdessä tekemisen meininki, aidosti joustava työ sekä reilu ja kannustava palkkausmalli. Työllistyt Eezyn kirjoille ja sinulla on käytössäsi Eezyn työterveyspalvelut ja työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Hienoa! Alla näet kaupungit, joihin haemme myyntineuvottelijoita juuri nyt. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae mukaan nopeasti!

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten nopea aloitus työssä on mahdollinen!

Me Valoolla rakennamme tulevaisuuden Suomea. Missiomme on taata kaikkialle Suomeen yhdenvertaiset mahdollisuudet erinomaisiin nettiyhteyksiin. Lue lisää: www.valoo.fi