SOKOTELIN VIRALLINEN TYÖVOIMAKUMPPANI

Sokotel

Uskomme menestyksen lähtevän hyvästä johtamisesta. Siitä, että töissä on oikeasti kivaa. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Etsimme Sinua, joka haluaa tuoda osaamistaan ja näkemyksiään tiimiimme. Sinua, joka olet ylpeä työstäsi ja tuot värikkääseen joukkoomme persoonasi. Sokotelissa olemme samaa perhettä. Teemme töitä yhdessä, ylittääksemme odotukset. Pääset työskentelemään kiinnostavien ja luotettujen hotellibrändien kanssa sekä nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista.

Avoimet työpaikat

Koulutuksen kautta töihin!

Oletko uusi alalla, mutta kaipaat työpaikkaa hotellista tai ravintolasta? Järjestämme ravintola-alan koulutuksia yhteistyössä Eezyn ja eri oppilaitosten kanssa. Koulutuksessa voit suorittaa esim: ravintola- ja catering-alan perustutkinnon kokonaisuudessaan tai halutessaan pelkkiä tutkinnon osia. Järjestämme myös lyhyempiä täsmäkoulutuksia, joiden kautta voit päästä töihin jo vaikka seuraavana päivänä.

Kun sinulla on perustaidot hallussa koulutuksen kautta, voi sinulle avautua mahdollisuus uuteen työpaikkaan Sokotelin hotelleissa.

Avoimet koulutukset

Sokotel Oy

Olemme suomalainen hotelli- ja ravintola-alan yritys, jonka menestyksen takana on yli 1000 intohimoista ammattilaista Suomessa, Virossa ja Pietarissa. Operoimme yhteensä 25 yksilöllistä hotellia kahdella brändillä, Sokos Hotels ja Radisson Blu Hotels, sekä lukuisia ravintoloita. Sokotel Oy on Suomen Osuuskauppojen keskuskunnan (SOK) tytäryhtiö ja osa S-ryhmää.

Kaikki Sokotelin avoimet työpaikat