Hyppää mukaan kasvun tielle Carglass®in kyytiin!

Carglass® korjaa Carglass® vaihtaa

Suomessa on tällä hetkellä yli 30 Carglass® -autolasikorjaamoa ja yritys on vahvassa kasvussa. Tuulilasivarikko Oy:n henkilöstömäärä on noin 85 ja pääkonttori sijaitsee Raisiossa. Tavoitteenamme on olla autoilevien asiakkaiden ykkösvalinta autolasien korjauksessa sekä vaihtamisessa. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja parannamme lasivalikoimaa vastaamaan kasvavaa kysyntää. Autolasivalikoimamme kattaa tällä hetkellä yli 95 % Suomen autokannasta.

Matkasi Carglass®in kyydissä sisältää:

  • siistin sisätyön
  • kattavat terveyshuollon palvelut
  • alan parhaat työkalut
  • työyhteisön, jonka viihtyvyyteen sekä hyvinvointiin panostetaan
  • laajan vapaa-ajan vakuutuksen
  • yhteisiä tapahtumia
  • mahdollisuuden osallistua joka toinen vuosi järjestettävään kansainvälisen asentajakilpailuun, jonka pääpalkintona on vuoden palkka

Me koulutamme sinusta ammattilaisen!

Carglass® satsaa työntekijöidensä koulutukseen heti työsuhteen alkumetreiltä lähtien, joten sinun ei tarvitse olla valmis asentaja. Carglass®in haalareihin pääsee hyppäämään sellainen tekijä, joka innostuu autoalasta sekä nauttii aidosti asiakaspalvelusta.

Avoimet työpaikat

Carglass®/Tuulilasivarikko Oy

Olemme osa Belron-konsernia, joka on maailman johtava autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittynyt yritys. Belron työllistää 41 maassa yli 27 000 henkilöä ja yritys palveli vuonna 2020 yli 14 miljoonaa autoilevaa asiakasta.

Carglass®ille ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on kaiken keskiössä – tämä näkyy niin laadukkaassa työnjäljessä, kuin myös asiakkaiden kohtaamisessa.

Hyppää rohkeasti mukaan tiimiin, joka kouluttaa maailman parhaita autolasinasentajia!