24.11.2021 Uutiset

Eezystä Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppani ja merkittävä suomalaisten liikuttaja

eezy_ja_sul.jpg

Eezy Oyj ja Suomen Urheiluliitto (SUL) ovat allekirjoittaneen yhteistyösopimuksen, jonka kautta Eezystä tulee Suomen Urheiluliiton uusi pääyhteistyökumppani 1.1.2022 alkaen. Yhteistyö kattaa laajasti SUL:n eri toimintoja, muun muassa huippu-urheilu- ja juoksutapahtumia sekä niihin liittyviä toimintoja.

”Odotamme innolla yhteistyötä SUL:n kanssa. Sen ytimessä on erityisesti kuntoliikunnan edistäminen”, kommentoi Eezy Oyj:n toimitusjohtaja Sami Asikainen

”Eezy on tutkinut suomalaisten kokemuksia ja toiveita työelämästä jo vuosia. Tiedämme, että yksi eniten jaksamiseen, työkykyyn ja työssä viihtymiseen vaikuttavista keinoista on riittävä ja säännöllinen kuntoliikunta. Ensi vuonna Eezy on Suomen suurimpien joukkuelajiliittojen Palloliiton ja Jääkiekkoliiton sekä yksilöurheilun lajiliitto SUL:n pääyhteistyökumppani. Haluamme olla suomalaisen työelämän merkittävin uudistaja. Julkistamme keväällä ennennäkemättömän yhteiskuntavastuuhankkeen, jolla haluamme koskettaa yli miljoonaa suomalaista yhdessä kumppaniliittojen kanssa”, Sami Asikainen sanoo.

SUL on innolla hankkeessa mukana. ”Yhteistyökokonaisuuden kautta Eezystä tulee yksi SUL:n merkittävimmistä ja näkyvimmistä kumppaneista. Yhteistyössä Eezyn muiden kumppanien kanssa SUL ja Eezy rakentavat suomalaisten liikkumista edistävää yhteistyöhanketta, joka julkistetaan vuoden 2022 aikana”, kertoo SUL:n markkinointiyhtiö Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Töykkä. ”Eezy ymmärtää urheilun yhteiskunnallisen merkityksen ja haluaa yhdessä urheilujärjestöjen kanssa tehdä konkreettisia toimia, jotka lisäävät suomalaisten hyvinvointia. Olemme erittäin iloisia, että voimme aloittaa yhteistyön Eezyn kanssa”, Jari Töykkä sanoo. 

Eezy Oyj on suomalainen yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja organisaatioita tarjoamalla työllistymismahdollisuuksia, henkilöstöpalveluja, rekrytointia, koulutus- ja kehittämispalveluja.  

Lisätietoja:

Eezy Oyj 
Sami Asikainen, toimitusjohtaja 
sami.asikainen@eezy.fi 
puh. +358 (0)40 700 9915 

Suomen Urheiluliitto ry / Track & Field Finland Oy
Jari Töykkä, toimitusjohtaja
jari.toykka@sul.fi
puh. 040 55 33 996

Uutiset