Provinssin päälava
13.5.2024 Uutiset

Eezystä Provinssin virallinen henkilöstökumppani

Suomen suurimpiin ja tunnetuimpiin festivaaleihin lukeutuva Provinssi ja Eezy Henkilöstöpalvelut ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Eezy toimittaa monipuolista ja osaavaa työvoimaa Seinäjoen Törnävänsaaressa kesäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävän festivaalin tarpeisiin. Yhteistyö painottuu festivaalikansalta piilossa oleviin toimintoihin, kuten esiintyjien catering-palveluihin ja artistituotantoon.

  “Eezy oli meille luonteva valinta, sillä halusimme kumppaniksemme henkilöstöalan konkarin, joka ymmärtää tarpeemme ja joka pystyy toimittamaan ammattitaitoisia tekijöitä vaativiinkin tehtäviin”, Provinssin tuotantopäällikkö Peppi Arrimo kertoo yhteistyön taustoista.

 “Onnistuneiden tapahtumien keskiössä ovat osaavat työntekijät, joten sopiva henkilöstökumppani on meille äärimmäisen tärkeä. Valitsimme toimijan, joka haluaa kehittää tapahtumarekrytointia kanssamme. Lähdemme rakentamaan Eezyn kanssa pitkäaikaista ja kestävää yhteistyötä toisiltamme oppien”, jatkaa Provinssin kumppanuuspäällikkö Tuomas Kallio.

 Myös Eezyllä ollaan innoissaan uudesta yhteistyöstä:

 ”Eezy Henkilöstöpalveluissa uskotaan asiakasymmäryksen merkitykseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Tavoitteenamme on olla luottokumppani, joka innovatiivisella asenteella auttaa Provinssia onnistumaan erittäin kilpaillulla tapahtuma-alalla. Olemme erittäin iloisia päästessämme tekemään yhtä Suomen maineikkaimmista festareista,” iloitsee Eezy Henkilöstöpalvelujen asiakkuuspäällikkö Satu Autio.

 Eezyllä on vuosikymmenten kokemus tapahtumatyöntekijöiden välityksestä ja vetovoimaa työnhakijoiden silmissä:

”Tapahtuma-ala on erittäin vetovoimainen erityisesti nuorten keskuudessa ja vastaanotamme vuosittain tuhansia työhakemuksia festareille. Eezy on kiinnostava työnantaja, sillä meille voi hakea, vaikka ei omaisi entuudestaan työkokemusta alalta. Varmistamme työntekijöidemme osaamistason esimerkiksi koulutuksien ja perehdytysohjelmien avulla, jotta toimeksiannosta tulee mahdollisimman onnistunut sekä tekijälle että asiakkaalle”, Autio jatkaa.

Provinssi kokoaa Seinäjoelle 27.-29.6.2024 noin 80 000 kävijää nauttimaan hyvästä musiikista, tunnelmallisesta miljööstä ja laadukkaista ravintolapalveluista. Festarilla on sen 44-vuotisen historian aikana nähty lukuisia nimekkäitä esiintyjiä kuten Foo Fighters, Rage Against The Machine, Muse, System of a Down, Calvin Harris, Blur, The Prodigy, Korn ja Rammstein. Tämän vuoden pääesiintyjiin kuuluvat muun muassa Måneskin, PMMP ja Bring Me the Horizon.

Eezy on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, joka palvelee asiakkaitaan mm. henkilöstövuokrauksen, rekrytointien, henkilöstötutkimuksien, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen saralla. Eezy tuntee suomalaisen työelämän sykkeen; vuosittain yhtiö työllistää noin 25 000 henkilöä, vie läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoi 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja tekee 3 300 henkilöarviota vuosittain. Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Kuva: Provinssi

Uutiset