20.3.2023 Uutiset

Eezyn Porvoon ja Kotkan paikallisyrittäjä kolmen parhaan yrittäjän joukkoon Suomen Franchising-yhdistyksen Franny Awards -gaalassa

Työelämän asiantuntijayhtiö Eezyn yrittäjä Jaanamaija Hapuoja Porvoo-Kotkan alueelta valittiin kolmen parhaan yrittäjän joukkoon 17.3.2023 pidetyssä Franny Awards – gaalassa. Jaanamaija Hapuoja on ollut Eezyn yrittäjänä alueella vuodesta 2003 alkaen, ja kasvattanut liiketoimintaansa menestyksekkäästi myös viime vuoden haastavissa suhdanteissa.

Jaanamaija Hapuoja on pitkän linjan yrittäjä, ja hän toiminut Eezyn yrittäjänä vuodesta 2003 alkaen. Hänen yhtiönsä Tiinaliisa Oy toimii Eezy-brändin alla franchising-periaatteella, ja keskittyy henkilöstövuokraukseen sekä rekrytointeihin. Eezy on Suomen Franchise-yhdistyksen jäsen, ja palkitsi Hapuojan omien yrittäjiensä joukosta tänä vuonna Franny-patsaalla. Franny-palkittujen joukosta valitaan kansallisesti Vuoden Franchisingyrittäjä.

Tiinaliisa Oy maksoi palkkaa Porvoon-Kotkan alueella yli 400 työntekijälle vuonna 2022. Yhtiö kasvatti myös liikevaihtoaan haastavista suhdanteista huolimatta jopa 30%. Yritys keskittyy mm. teollisuuden, rakentamisen, toimistotyön ja HoReCan toimialoille. Viime vuoden asiakastyytyväisyyttä mittaava Net Promoter Score -luku oli 76,5, joka on Eezyn yrittäjien korkein.

”Menestyksemme ei olisi ollut mahdollista ilman meidän uskollisia ja tyytyväisiä asiakkaitamme ja sitoutuneita, osaavia työntekijöitämme. Asiakasvaihtuvuus on erittäin matala – moni asiakkaamme on ollut matkassamme mukana jo kohta 20 vuoden ajan. Olen onnistunut myös oman tiimini suhteen. Olemme panostaneet hyviin rekrytointeihin, työilmapiirin ja – kulttuurin parantamiseen sekä työntekijöiden työssä jaksamiseen”, toteaa Jaanamaija kiitollisena.

Hapuoja tiimeineen uudistaa työelämää myös yhteiskunnan kannalta merkityksellisesti. Eezyn tiimi on erityisesti panostanut nuorten ja maahanmuuttajien työllistämiseen. Viime vuonna Jaanamaijan tiimi työllisti alueellaan kaikkiaan 82 maahanmuuttajataustaista työntekijää, jotka edustivat 13 eri kansallisuutta. Heille työpaikan ja luotettavan työnantajan löytyminen on tärkeimpiä syitä onnistua integroitumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Järjestöpuolella Jaanamaija on toiminut mm. Eezyn yrittäjäjohtokunnassa sekä Porvoon Yrittäjien hallituksessa.

”Nuorten ja maahanmuuttajien kanssa työskenteleminen on tiimillemme erityisen merkityksellistä. Olemme iloisia, että voimme auttaa alueellamme erityisesti näitä ryhmiä työllistymään ja pääsemään osaksi suomalaista yhteiskuntaa.”, toteaa Hapuoja.

 

Lisätiedot ja haastattelut:

Jaanamaija Hapuoja

Eezy Henkilöstöpalvelut / Tiinaliisa Oy

Puh: 0400 843 394

email: jaanamaija.hapuoja@eezy.fi

 

Uutiset