Fixus ja Mekonomen
22.4.2024 Uutiset

Eezy yhteistyöhön Mekonomen ja Fixus -ketjujen kanssa

Työelämän asiantuntija Eezy ja Koivunen Oy:hyn kuuluvat autokorjaamo- ja varaosamyymäläketjut Mekonomen ja Fixus ovat solmineet mittavan puitesopimuksen valtakunnallisen henkilöstövuokrauksen osalta. Sopimus astuu voimaan heti, ja yhteistyö aloitetaan Mekonomen -ketjusta. Korjaamoita ja varaosamyymälöitä ketjuissa on yhteensä lähes 500.

Mekonomen on Pohjoismaiden johtava autokorjaamo-, varaosa- ja tarvikeketju, johon kuuluu yhteensä yli 200 varaosamyymälää ja yli 1 000 autokorjaamoa. Fixus on Suomen suurin autokorjaamo- ja varaosaliikeketju. Molemmat ketjut koostuvat itsenäisistä yrittäjistä ja ketjuja hallinnoin suomalainen Koivunen Oy, joka on osa ruotsalaista pörssiyhtiötä MEKO AB:ta. MEKO puolestaan on pohjoisen Euroopan markkinajohtaja 400 ketjumyymälän ja 4300 ketjukorjaamon voimin. Suomessa Mekonomen ja Fixus tavoittelevat valtakunnallista kasvua ja erinomaista asiakaskokemusta. Henkilöstötarpeet ovat kasvussa, ja ammattiosaajista on alalla pulaa.

”Heikossa taloussuhdanteessa ihmiset huollattavat ahkerasti autojaan sen sijaan, että vaihtaisivat autoa. Kysyntää meidän palveluillemme ja työntekijöille siis on. Erityisesti tällä hetkellä on pulaa mekaanikoista, mutta myös varaosamyyjiä ja asiakaspalveluhenkilöstöä tarvitaan. Me uskomme, että Eezy kokeneena ja valtakunnallisena toimijana on meille hyvä kumppani löytämään oikeat ammattilaiset oikeaan paikkaan, ja auttamaan näin liiketoimintamme kasvattamisessa”, toteaa Anssi Liukkonen, Koivunen Oy:n kaupallinen johtaja. 

Yhteistyö aloitettiin maaliskuussa Mekonomenin yrittäjäpäivillä, jossa yrittäjien kanssa käytiin läpi Eezyn rekrytointiprosessin etenemistä sekä henkilöstövuokrauksen toimintamallia esimerkiksi perehdytyksen, palkanmaksun, työturvallisuuden ja työnjohdon vastuiden osalta.

”Olemme äärimmäisen innoissamme alkavasta yhteistyöstä. Mekonomen ja Fixus-ketjut ovat valtakunnallisia, suuria toimijoita, joissa henkilöstövuokrauksen tuoma jousto ja nopeus reagoida muuttuviin henkilöstötarpeisiin ovat merkittäviä ajureita liiketoiminnassa. Meillä on jo valmiiksi osaajaverkosto esimerkiksi autoasentajia sekä mekaanikkoja, ja pystymme auttamaan asiakastamme valtakunnallisesti. On hienoa lähteä rakentamaan yhteistyötä.”, iloitsee Jari Toroskainen, asiakkuusjohtaja Eezy Henkilöstöpalveluilta.


Lisätietoa:

Jari Toroskainen

Asiakkuusjohtaja, Eezy Henkilöstöpalvelut

puh. 0400-219119

jari.toroskainen@eezy.fi

Anssi Liukkonen

Chief Commercial Officer, Koivunen Oy

Puh. 044-5675849

anssi.liukkonen@koivunen.fi

Uutiset