20.5.2021 Uutiset

Eezy vahvistaa tutkimusliiketoimintaansa ostamalla ValueScout-tutkimusmetodin liiketoiminnan

Eezy vahvistaa tutkimusliiketoimintaansa ostamalla ValueScout-tutkimusmetodin liiketoiminnan

ValueScout tulee laajentamaan Eezy Flown tutkimuspalveluvalikoimaa. 

ValueScout on tunnekokemusta selvittävä tutkimusmetodi, joka löytää piilevää kasvupotentiaalia asiakas-, brändi- ja henkilöstökokemuksesta. Tutkimusmetodia ovat käyttäneet vuosien varrella niin suuret yhtiöt B2C- ja B2B-aloilla, kansainvälistyvät kasvuyhtiöt kuin julkinen sektori. 

Kiinnostus ja lojaliteetti syntyvät tunnetekijöistä. Tunnekokemuksen muotoilu ja optimointi on tulevaisuuden tärkeimpiä menestystekijöitä jokaisella toimialalla. ValueScout-tutkimusmetodi on rakennettu löytämään ihmisten todelliset tunne- ja arvotason vaikuttimet. Eezy Flow on käyttänyt ValueScout-tutkimuksia osana asiakastyötään jo vuosia.

”Olemme käyttäneet ValueScoutia menestyksekkäästi asiakkaidemme strategiahankkeissa ja henkilöstökokemuksen kehittämisessä. ValueScout täydentää Eezy Flown entuudestaan vahvaa EX-tutkimusta nyt CX-tutkimuksella. Pystymme pureutumaan syvemmälle koko arvotuotantoketjun kyvykkyyteen tuottaa merkityksellisempiä kohtaamisia ja voimme auttaa asiakkaitamme löytämään erottautumiskeinonsa strategioistaan, brändeistään, palvelustaan ja kulttuureistaan”, Eezy Flown liiketoimintajohtaja Kalle Ruuskanen kertoo.

ValueScoutin kehittänyt Isa Merikallio työskentelee Eezyn sisältöjohtajana ja jatkaa tutkimusten kehittämistä yhdessä Eezy Flown tiimin kanssa. Merikallio on aiemmin tehnyt ValueScoutilla Eezylle neljän työelämätutkimuksen sarjan. Työelämätutkimuksia tullaan toteuttamaan jatkossakin.

”Kyky vaikuttaa tunnetasolla on tänä päivänä kaikkien yhtiöiden keskeisintä pääomaa sekä asiakkaiden että työntekijöidenkin keskuudessa. Eezyn tavoitteena on vaikuttaa yhteiskunnallisella tasolla työelämän uudistajana. ValueScoutilla toteuttamamme työelämätutkimukset ovat tässä tehtävässämme tärkeässä roolissa”, Eezyn toimitusjohtaja Sami Asikainen kommentoi.

 

Lisätiedot
Sami Asikainen
toimitusjohtaja
Eezy Oyj
sami.asikainen@eezy.fi
040 700 9915

 

Kalle Ruuskanen
liiketoimintajohtaja
Eezy Flow Oy
kalle.ruuskanen@eezy.fi
050 511 9723

Uutiset