21.4.2021 Uutiset

Eezy UROS LIVE -areenan työvoimakumppaniksi

 

Eezy ja UROS LIVE ovat solmineet monivuotisen sopimuksen UROS LIVE -areenan henkilöstöratkaisuista. Eezy on areenan ensisijainen tapahtumien henkilöstötoimittaja.

 

UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. Koronan aiheuttamien poikkeusolojen väistymisen jälkeen erilaisten tapahtumien kysyntä tullee olemaan suurta.

 

”Olemme erittäin innoissamme Uros Live -areenan kanssa alkavasta yhteistyöstä. Tämän myötä pääsemme avaamaan satoja uusia mielenkiintoisia työpaikkoja tapahtuma-alan ammattilaisille. Olemme ylpeitä, että saamme olla mukana tässä maailmanluokan areenan toiminnassa ja tuomassa toivoa koko tapahtuma-alan toipumiseen”, Eezy Oyj:n toimitusjohtaja Sami Asikainen kertoo.

 

Eezy tulee vastaamaan tapahtumien henkilöstöstä sekä UROS LIVE -areenan tapahtumien rekrytointitarpeista. Järjestyksenvalvonnan Eezy hoitaa yhdessä kumppaninsa KS-Turvamiehet Oy:n kanssa.

 

”Osaava henkilökunta on areenamme menestyksen yksi tärkeimmistä kulmakivistä. Olemme iloisia, että saimme kumppaniksi alan johtavan toimijan, joka pystyy tuottamaan meille tarvitsemamme henkilöstöpalvelut”, kertoo UROS LIVE -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.

 

Lisätiedot:

Sami Asikainen, toimitusjohtaja, Eezy Oyj, p. 0400 700 9915, sami.asikainen@eezy.fi

Marko Hurme, toimitusjohtaja, UROS LIVE -areena, p. 040 552 3823, marko.hurme@uroslive.com

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

UROS LIVE on ensimmäinen kaupungin ydinkeskustaan nouseva elämysareena Euroopassa. Areenan urheilu-, viihde- ja kongressitarjonnasta vastaavat Suomen johtavat toimijat. Hotellitoiminnasta vastaa Lapland Hotels ja ravintolatarjonnan takaa löytyvät muun muassa NoHo Partners, Hartwall, RedBull ja Altia. Viihteen lippulaivana toimii Veikkauksen kasino. Lisäksi Tapparan ja Ilveksen kotipelit muodostavat tärkeän osan tapahtumista. Lipunmyynnistä kaikkiin tapahtumiin vastaa Lippu.fi. Energiat areenalle toimittaa Tampereen Sähkölaitos ja turvallisuus- ja lukitusratkaisut Abloy. Areenan työvoimakumppani on Eezy.

UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. UROS LIVE -areenan omistavat LähiTapiola, OP, Ilmarinen, SRV sekä Tampereen Kaupunki.

Uutiset