11.12.2020 Uutiset

Eezy Unitedille vuoden URAteko-palkinto

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (Ura) on antanut Vuoden URAteko -tunnustuspalkinnon urheilijoiden työllistämiseen keskittyvälle Eezy Unitedille.

Olympiakomitean alaisuudessa toimiva URA-säätiö jakaa vuosittain opiskeluapurahoja ja tukee urheilun jälkeiseen uraan valmistautumista. Apurahojen lisäksi URA-säätiö myöntää vuosittain URAteko-tunnustuspalkinnon henkilölle tai taholle, joka on vuoden aikana merkittävällä ja uutta luovalla tavalla myötävaikuttanut urheilijoiden uramahdollisuuksien kehittämiseen. Tämän vuoden tunnustuspalkinnon saa Eezy-konserniin kuuluva, urheilijoiden työllistämiseen keskittyvä Eezy United.

Eezy United lanseerattiin haasteellisen koronakevään keskellä ja se on ansainnut merkittävän roolin työelämän toimijana poikkeuksellisesta ajanjaksosta huolimatta.

Torstaina 10.12.2020 jaettu palkinto on hieno tunnustus presidentti Urho Kekkosen toimesta vuonna 1972 perustetulta URA-säätiöltä, joka pyrkii turvaamaan aktiiviuransa lopettaneiden urheilijoiden ammattitaitoisuutta maassamme.

Urheilijoiden työuriin erikoistunut Eezy United tarjoaa urheilijoille mahdollisuuden hyödyntää kilpaurheilusta tuttuja vahvuuksia myös työelämässä. Vajaan vuoden kestäneen toimintansa aikana Eezy United on onnistunut rekrytoimaan ja työllistämään lukuisia suomalaisia eri lajien urheilijoita erilaisiin työtehtäviin.

Hienoa saada tällaiselta taholta tällainen tunnustus, kun Eezy United on perustettu urheilijoita varten ja urheilijoiden auttamiseksi. Olemme todella otettuja ja ylpeitä tästä tunnustuksesta, kiittää Eezy Unitedin toimialajohtaja Antti-Jussi Niemi.

Lisää Eezy Unitedista voit lukea täältä.

Lisätiedot:

Antti-Jussi Niemi

toimialajohtaja Eezy United

0400 973 082

antti-jussi.niemi@eezy.fi

Uutiset