22.4.2021 Uutiset

Eezy United lähtee toteuttamaan urheilijoiden työelämän unelmia

Eezy United alkaa työllistää nykyisiä ja jo lopettaneita urheilijoita yhteistyössä henkilöstöpalvelualan merkittävimpiin toimijoihin kuuluvan Eezyn kanssa. Uudessa yrityksessä ovat mukana entiset huippujääkiekkoilijat Antti-Jussi Niemi sekä Jarkko Ruutu. Kaksikon rinnalla toimii pitkän rekrytointikokemuksen Eezyllä kerännyt Toni Dahlman.

Idea Eezy Unitedista syntyi, kun entiset urheilijat Antti-Jussi Niemi ja Jarkko Ruutu jäivät pohtimaan nykyisten ja entisten aktiiviurheilijoiden työllistymisen haasteita.

”Lähipiirissämme huomattiin, että uran jälkeinen työllistyminen ei ole aina helppoa, vaikka kyseessä on motivoituneet ja määrätietoiset ihmiset”, Antti-Jussi Niemi taustoittaa ideaa. ”Pohdimme myös tarvetta palvelulle, jossa pystyisi helposti yhdistämään aktiivisen urheilu-uran ja työn. Urheilijat ovat äärimmäisen tavoitteellisia ja luotettavia, heidän osaamisestaan hyötyy mikä tahansa yritys.”

Ruudun ja Niemen laajat kontaktit urheilumaailmaan vahvistivat kaksikon näkemyksen, työn ja urheilun yhdistäville ratkaisuille tuntui olevan merkittävä tarve. Pitkään henkilöstöpalvelualalla rekrytointien parissa työskennellyt Toni Dahlman koki aiheen erittäin ajankohtaiseksi ja esitteli uuden liiketoimintaidean Eezyn toimitusjohtaja Sami Asikaiselle.

”Eezy on työelämän merkittävä toimija ja uudenlainen avaus innosti välittömästi. Eezyn tarjoamat joustavat työmahdollisuudet mahdollistavat työn ja urheilun yhdistämisen aktiiviuran aikana. Urheilu-uran päätyttyä meillä on kyky ja halu auttaa urheilijoita nopeasti työuralle”, Sami Asikainen kertoo ja jatkaa, ”työtä ja urheilua ei olla kunnolla osattu yhdistää. Urheilijoissa on valtavaa potentiaalia, joka hyödyttää yrityksiä ja työelämää. On loistavaa saada AJ:n ja Jarkon kaltaiset legendat mukaan Eezylle!”

Eezy United syntyi yhteistyön käynnistyttyä nopeasti ja ensimmäiset rekrytoinnit on jo suoritettu. Työtä Eezy Unitedin kautta on löytänyt muun muassa jääkiekkoilija, moninkertainen olympiamitalisti Annina Rajahuhta ja entinen liigatason jalkapalloilija Juuso Kevari. Yrityksille Eezy United lupaa määrätietoisia, motivoituneita ja sitoutuneita työntekijöitä. Maailmantilanteesta huolimatta toiminta on heti käynnistynyt vilkkaana.

”Haluamme auttaa suomalaisia urheilijoita ja uskomme, että parhaat työntekijät tulevat urheilun parista välittämättä urheilulajista tai tasosta”, Antti-Jussi Niemi sanoo. ”Urheilumaailma antaa erinomaiset ominaisuudet työelämään ja haluamme valjastaa urheilijoiden lahjakkuuden palvelemaan suomalaista yhteiskuntaa.”

Eezy United

Uutiset