26.4.2022 Uutiset

Eezy on valittu vuoden franchisingketjuksi

Suomen Franchising-Yhdistys palkitsi Eezyn Vuoden Franchisingketjuna yhdistyksen Franny Awards -gaalassa perjantaina 22.4.2022.

Franchisingyrittäjyys on kuulunyt Eezyn ja sen edeltäjäyritysten liiketoimintamalliin jo 25 vuoden ajan. Ketjun ensimmäiset yrittäjät aloittivat vuonna 1997. Ketju on palkittu Vuoden Franchisingketjuna kerran aiemmin vuonna 2005. Viimeksi ketjun yrittäjä palkittiin vuoden yrittäjänä, kun yrittäjä Jukka Korhonen sai palkinnon vuoden 2020 Franny Awardsissa.

”Valinta vuoden ketjuksi osoittaa, että olemme tehneet yrittäjäkonseptin suhteen systemaattisesti oikeita asioita. Eezyn yrittäjä on valittu viidesti Suomen parhaaksi franchiseyrittäjäksi, ja nyt saimme jo toisen kerran tunnustuksen myös emoyhtiölle. Valinnan vuoden ketjuksi on mahdollistanut yrittäjien hieno ja pitkäjänteinen työskentely ympäri maata, ja tunnustus vahvistaa entisestää franchisingin tärkeää roolia koko Eezyn onnistumisissa”, Eezyn yrittäjäketjun johtaja Jani Suominen kommentoi palkintoa.

Eezyn franchisingketju on yltänyt myös koronavuosina kasvulukuihin ja ketjun liikevaihto kasvoi 26 % vuonna 2021. Suomen Franchising-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Juha Vastamäen mukaan yrittäjien jatkuva menestyminen myös haastavina aikoina oli yksi valinnan perusteista. Vastamäki näkee franchisingin kasvun ja roolin työllistäjänä kasvattavan mallin merkitystä koko kansantaloudelle.

”Eezyn valinta Vuoden Franchisingketjuksi oli Suomen Franchising-Yhdistyksen hallituksen asettaman laaja-alaisen asiantuntijaraadin puolesta harvinaisen yksimielinen. Valinnan perusteissa korostuvat laadukas ja pitkäjänteinen franchisingtoiminta, jossa ketjun yrittäjät menestyvät ja voivat hyvin myös haastavina aikoina. Eezyn rooli etenkin nuorten merkittävänä työllistäjänä sekä konkreettisina toimenpiteinä näkyvä yhteiskuntavastuu korostuivat myös valintaperusteissa”, Juha Vastamäki kommentoi.

Uutiset