1.9.2020 Uutiset

Eezy kannustamassa Huuhkajia

Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys Eezy tukee Huuhkajien matkaa menestykseen Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppanina. Syksyn pelipäivien kunniaksi Eezy arpoo Huuhkajien pelipaitoja ja tuotepaketteja sosiaalisen median kanavissa sekä työhakemusten jättäneiden kesken.

Hurjasti odotettu EM-lopputurnaus siirtyi koronan vuoksi kesälle 2021, mutta Huuhkajien pelikuntoa testataan kuudessa ottelussa jo kuluvan syksyn aikana. Kotipelit pelataan tämän hetken tiedon mukaan uusitulla Olympiastadionilla ilman yleisöä to 3.9., su 11.10. ja ke 14.10. Lisäksi Huuhkajat ottaa mittaa vieraissa su 6.9., su 15.11. ja ke 18.11.

Eezy haluaa osallistaa työnhakijoita Huuhkaja-humuun pelipäivinä. Arvomme Facebookissa ja Instagramissa kaikkina pelipäivinä pelipaidan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua arvontaan täyttämällä työhakemus kyseisinä pelipäivinä. Hakemuksen jättäneiden kesken arvotaan jokaisen pelipäivän jälkeen Huuhkajien tuotepaketti!

Ensimmäisen ottelun ja pelipäiväkonseptin lanseerauksen kunniaksi, to 3.9. arvotaan nimmaroidut pelipaidat! Lue syksyn ajan pelipäiviemme arvontapostaukset Facesta ja Instagramista ja lähetä terveiset Huuhkajille. Jos onni on myötä, pukeudut syksyn työmatkoilla uuteen pelipaitaan. Täytä myös työhakemus pelipäivinä osoitteessa https://eezy.fi/avoin-hakemus ja varmista paikkasi arvonnoissa.

Eezy kannustaa Huuhkajat voittoon!

Uutiset