12.3.2020 Uutiset

Eezy ja Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda solmivat laajan yhteistyösopimuksen

Eezy Oyj ja Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ovat solmineet laajan kumppanuussopimuksen, jonka tavoitteena on turvata riittävä ja osaava työvoima Eezylle sekä Eezyn ja Keudan strategisille asiakkaille. Eezy Oyj on henkilöstöpalvelualan johtavia yrityksiä ja Keuda yksi suurimpia ammatillisen koulutuksen järjestäjistä Suomessa.

Eezy ja Keuda lähtevät yhdessä rakentamaan pitkäjänteistä ja tavoitteellista yhteistyötä ammattitaidon ja osaamisen kehittämisessä muuttuvan työmarkkinan tarpeisiin. Kumppanuussopimus vastaa työvoimasaatavuuden sekä osaamisen kohdistumisen haasteisiin.

”Eezy etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja työvoiman kohtaanto-ongelmaan, ja oppilaitokset ovat Eezylle tärkeitä yhteistyökumppaneita. Uusia osaajia sekä uutta osaamista tarvitaan ratkaisemaan työllisyyshaasteet alati kehittyvässä työmarkkinassa”, Eezy Uran toimialajohtaja Heikki Ruohonen kuvaa. ”Eezyn missiona on toteuttaa työelämän unelmia ja haluamme olla osaltamme auttamassa yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemisessa, Keuda on tähän erinomainen kumppani.”

Uudelleenkoulutukset sekä kohdennettu kouluttaminen osaajapulasta kärsiville toimialoille tukevat niin Eezyn kuin Keudan tavoitteita.

”Keudan asiakaslupauksena on, että olemme ketterä kumppani. Eezyn kanssa pääsemme tätä lupausta käytännössä testaamaan ja olemme sitä jo onnistuneesti tehneetkin. Ketteryys tarkoittaa esimerkiksi sitä, että löydämme laajasta koulutustarjonnastamme kumppanillemme kuhunkin tilanteeseen ja tarpeeseen räätälöidyn ratkaisun. Yhdessä kumppanien kanssa kehittämällä haemme myös aktiivisesti uudenlaisia työllistymisen palveluratkaisuja”, toteaa kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila.

”Eezyn asiakkaille kumppanuussopimus tuo paljon lisäarvoa, kun pystymme ketterästi toteuttamaan kohdistettuja koulutuksia juuri asiakkaan tarpeita vastaamaan”, Heikki Ruohonen täsmentää.

Lisätietoja:
Eezy Oyj: Heikki Ruohonen, toimialajohtaja, heikki.ruohonen@eezy.fi, p. 040 142 9752
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä: myynti- ja asiakkuuspäällikkö Kirsi Talikainen, p. 050 415 0857, kirsi.talikainen@keuda.fi

Uutiset