24.8.2020 Uutiset

Eezy ja Gasellit tukevat lahjoituksella unelmien työelämää

Työelämän unelmia toteuttava henkilöstöpalveluyritys Eezy ja soittolistojen kärkiyhtye Gasellit tekevät yhdessä osaajien duunihaaveista totta. Yhtenä strategian kannustimena Eezy ja Gasellit 5000 euroa Ruskeat tytöt -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka kouluttaa tasa-arvoiseen mediakenttään tekijöitä ja työpaikkoja.

Useat tutkimukset osoittavat, että hektinen ja alati koveneva tahti työelämässä ei enää palvele tai motivoi nuorta työllistyvää sukupolvea. Työn ja vapaan rajat elävät ja töitä halutaan tehdä oman mielenkiinnon pohjalta, vapaasti ja joustavasti. Oman elämänsä unelmaduunissa työskentelevät Gasellit kannustavat kaikkia haaveilemaan, verkostoitumaan ja tutustumaan työelämän mahdollisuuksiin monipuolisesti.

”Ihan kaikenlaisia hommia ollaan tällä nelikolla tehty”, kommentoi kirjailijan uraakin kokeillut Hätä-Miikka bändikavereidensa työhistoriaa. Gaselleissa myös räppäävä Päkä kertoo myös heidän olleen ennen musiikkihommia hukassa tulevaisuuden ammatin kanssa. ”Vaikea valita unelmaduunia, kun ei tiedä edes mitä kaikkia ammatteja on olemassa. ”Kyllä se pitää Hollywood-näyttelijöidenkin aloittaa jostain pienemmästä ja tutustua ensin ihmisiin päästäkseen sinne”, kannustaa Päkä.

MusaJusan oma intohimo musiikkiin ohjasi häntä jo opiskeluaikana vahvasti, mutta silti lopullinen työpaikka Gasellien biisintekijänä yllätti. ”Unelmista ei kannata luopua eikä ainakaan leikata niiltä itse siipiä. Itse haaveilin kyllä musiikkityöstä, mutta muiden artistien taustavoimissa.”

Eezy ja Gasellit haluavat rakentaa paitsi lisää unelmien työpaikkoja, myös tukea tasavertaista ja monipuolista ääntä mediassa.

”Työtä tekemällä aukeaa uusia ovia. Tätä edistääksemme, lahjoitamme yhdessä Eezyn kanssa 5000 e Ruskeat tytöt -järjestölle, joka pyörittää media- ja kirjoittajakoulua tulevaisuuden journalisteille. Haluamme lukea tulevaisuudessakin moniarvoisia ja -äänisiä julkaisuja mediakentän eri osa-alueilla. Tällä tuemme yhä useamman nuoren lupauksen mahdollisuutta saada äänensä kuuluviin ja työllistyä kirjallisuuden tai kirjoittamisen pariin”, taustoittaa Gasellien Thube Hefner.

Lue lisää Ruskeat tytöt -järjestöstä: https://www.ruskeattytot.fi/

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2019 yhteenlaskettu ketjuliikevaihtomme oli noin 290 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.​

Gasellit on melodista ja modernia rytmimusiikkia sekä underground-räppiä yhdistelevä bändi. Yhtye on noussut ryminällä Suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena yli 90 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssä sekä Vuoden yhtye -palkinto Emma Gaalassa vuonna 2019.

Uutiset